Молодого волинянина, який зник напередодні, знайшли повішеним, За добу на Волині втопилися 40-річний та 22-річний чоловіки, На Волині померла акушер-гінеколог, яка понад 45 років працювала у пологовому, Помер відомий на Волині аграрій – такими були головні новини Волині у середу, 14 липня.

Читайте також: У Луцькому терцентрі соціального обслуговування облаштують новий пандус, санвузол та душову кімнату

За добу на Волині втопилися 40-річний та 22-річний чоловіки

Минулої доби на водоймах Волинської області втопилися двоє волинян.

13 липня в смт Заболоття в озері Ковпивне під час купання потонув 40-річний чоловік. Тіло загиблого підняли на поверхню місцеві жителі.

Близько опівночі тієї ж доби у Ковелі в річці Турія втопився 22-річний місцевий житель. Тіло чоловіка підійняли на поверхню його друзі.

Обставини загибелі встановлюються.

З початку купального сезону на водоймах області загинула 21 людина, з них 4 – діти.

На Волині померла акушер-гінеколог, яка понад 45 років працювала у пологовому

На Волині померла лікар акушер-гінеколог Іванюк Олімпіада Григорівна.

Понад 45 років Олімпіада Іванюк працювала у пологовому будинку.

"Її знали і поважали як високопрофесійного спеціаліста, мудрого наставника. Вона користувалася авторитетом серед колег. Перебуваючи на заслуженому відпочинку, продовжувала свою професійну діяльність. Пацієнтки довіряли їй своє здоров'я та життя", - йдеться в повідомленні.

Завдяки лікарському таланту акушера-гінеколога тисячі жінок пізнали щастя материнства і на світ народилися тисячі малюків.

Читайте також: Перестрибнув огорожу і побіг в поле: на Волині патрульні гналися за мопедистом (відео)

Помер відомий на Волині аграрій

Не стало волинського аграрія Анатолія Притолюка.

Для багатьох він завжди був поважним, розумним, мудрим керівником, начальником і благодійником.

Анатолій Павлович пройшов велику жит­тєву школу. Працював зоотехніком, парторгом, головою колгоспу імені Пархоменка у селі Озерці Горохівського району близько двадцяти літ, ще п’ятнадцять – директором Горохівського цукрового заводу.

Сухі слова з біографії, а скільки за ними праці. Неймовірної, важкої, щоденної. А скільки зроблено славних вчинків! Це тільки було під силу Притолюку, такому доброму, щирому. Він любив людей, справу, за яку брався. Анатолій Павлович завжди старався допомогти усім, давав гроші на будівництво храмів.

Молодого волинянина, який зник напередодні, знайшли повішеним

Жителя села Перемиль Луцького району Струбіцького Петра Володимировича, якого два дні розшукували рідні, знайшли повішеним.

Тіло знайшли неподалік місця проживання. Слідів насильницької смерті не виявилено.

Тіло направили на судово-медичну експертизу. Відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідування за ст. 115 з приміткою самогубство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook