На Волині знайшли повішеним молодого хлопця; На Волині у смертельній аварії загинув 22-річний водій, пасажири – госпіталізовані; Ймовірно підпал: стало відомо, кому належав згорілий на Волині автомобіль; На Волині школярі провели вчительку в останню дорогу; Через волинську митницю намагалися провезти насіння майже на 400 тисяч; Волинський медик розповів про новий популярний наркотик, під впливом якого люди здійснюють жахливі злочини – такими були головні новини Волині 16 лютого.

Читайте також: Маленька дівчинка з Волині, яку покинула мама, потребує допомоги

На Волині знайшли повішеним молодого хлопця

6-го лютого у Нововолинську в підсобному приміщенні знайшли повішеним хлопця. 

Молодик 1990-го року народження. Тіло виявили в сараї біля будинку.

Попередня причина смерті – самогубство.

На Волині у смертельній аварії загинув 22-річний водій, пасажири – госпіталізовані

Сьогодні, 16 лютого, під ранок на автодорозі між селом Красноволя та селищем Колки автомобіль Volkswagen Passat з’їхав у кювет і врізався в дерево. Водій загинув, троє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Дорожньо-транспортна пригода сталася по 4 годині ранку. Поліцейські з’ясували, що за кермом транспортного засобу перебував 22-річний житель цього ж району. Внаслідок ДТП водій загинув на місці події.

Трьох пасажирів транспортного засобу доставили до приймального відділення центральної районної лікарні для надання медичної допомоги та обстеження. Усі вони жителі Маневицького району.

Читайте також: На Волині вночі вщент згорів автомобіль, припаркований біля будинку

Ймовірно підпал: стало відомо, кому належав згорілий на Волині автомобіль (фото)

У ніч на 16-те лютого у селі Овадне Володимир-Волинського району згорів автомобіль "VolkswagenT4". Авто належало священнику ПЦУ Сергію Місану. Власник авто припускає, що ймовірно це підпал пов’язаний із подіями та конфліктами у селі Сусваль.

Сергій Місан, настоятель храму в селі Овадне, а також громади ПЦУ у селі Сусваль. Вже рік у селі не вщухають конфлікти між прихожанами ПЦУ і УПЦ щодо храму у селі Сусваль.

На свою адресу, розповідає отець Сергій, чув багато погроз. Тому, більше аніж імовірно, авто спалили саме через релігійний конфлікт.

На Волині школярі провели вчительку в останню дорогу (фото)

У Рожищі в останню дорогу провели учительку загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Крижівка Лілію Дунай

Рідні, близькі, друзі, колеги та учні школи прощалися з жінкою у неділю, 16 лютого. 

Нагадаємо, Лілія Дунай померла після тривалої хвороби. За упокій її душі помолилися у Свято-Михайлівському храмі міста Рожище. Поховали жінку на місцевому кладовищі.

Читайте також: У Луцьку будівельники неабияк забруднюють дороги міста

Через волинську митницю намагалися провезти насіння майже на 400 тисяч

В результаті застосування рентгенографічної скануючої системи серед заявлених товарів, Волинські митники попередили ввіз незадекларованих товарів на суму понад 380 тисяч гривень. Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби у Facebook.

15 лютого у зону митного контролю митного поста "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби з Республіки Польща в’їхав вантажний автомобіль марки "DAF". Під час сканування даного транспортного засобу встановлено нехарактерні вкладення та проведено повний митний огляд.

Як результат, виявлено незадекларований товар, а саме: насіневий матеріал торгової марки "Plantera", (Королівство Нідерланди) – 3500 кілограмів та цибулини лілій "Zambesi 20/22", у кількості 5250 штук (Королівство Нідерланди) загальною вартістю 383 тисячі гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook