У Луцьку відбулася масова бійка зі стріляниною. На проспекті Перемоги зіткнулися дві маршрутки. Поліція розшукує двох осіб – волинянина, який ухиляється від сплати аліментів та злочинця. Горів пелетний завод. Є нові деталі самогубств молоді. Такими були головні новини Волині 16 серпня.

У Луцьку біля приміщення Нацполіції відбулася масова бійка зі стріляниною (фото, відео)

У Луцьку біля головного управління національної поліції, що на вулиці Винниченка, 11, сталася масова бійка зі стріляниною.

Біля будівлі поліції 15 серпня о 22:30 виникла масова бійка, один з учасників якої отримав поранення від травматичної зброї. За словами очевидців, один з учасників бійки весь в крові.

На місці події працювала поліція та приїхав автомобіль швидкої допомоги.

Проте п'ятеро поліцейських не могли зупинити бійку. За словами очевидців, частині осіб, які брали участь у бійці, вдалося втекти. Також, ймовірно, серед них є неповнолітні.

Деталі про інцидент читайте згодом.

На проспекті у Луцьку зіткнулись дві маршрутки: є потерпілі (фото)

На проспекті Перемоги у Луцьку вранці 16 серпня зіткнулися дві маршрутки. За попередньою інформацією, у аварії є потерпіла.

Відомо, що поблизу перехрестя вулиці Грибоєдова та проспекту Перемоги зіткнулися маршрутки №22 та 107.

На місці події працювала поліція.

За інформацією очевидців, «швидка» госпіталізувала жінку старшого віку, пасажирку маршрутки №107.

Читайте також: Повідомили деталі аварії у Луцьку за участі двох маршруток

На Волині розшукують злочинця (фото)

Розшукують Сапожника Романа Миколайовича, 13 лютого 1991 року народження, жителя села Оздів Луцького району.

Чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження) та переховується від органів дізнання.

Його прикмети: на вигляд – 30 років, середньої тілобудови, волосся коротке, світле.

Якщо вам відомо, де перебуває розшукуваний, просимо сповістити про це поліцію за телефонами: 0332-24-22-95, 0665403692, 0502328242 або 102.

Поліція розшукує волинянина, який ухиляється від сплати аліментів (фото)

Співробітники Ковельського районного управління поліції розшукують Пася Богдана Миколайовича, 09.01.1985 року народження, жителя села Колодяжне Ковельського району.

Чоловік ухиляється від сплати аліментів на утримання дітей. 

Якщо вам відомо, де перебуває правопорушник нині, просимо повідомити про це за телефонами 0953024445, 03352-53284 або 102.

16-річний волинянин, який випав з вікна багатоповерхівки у Рівному, скоїв самогубство

У Рівному в суботу сталась трагедія – на вулиці Дубенська з вікна багатоповерхівки вистрибнув 16-річний хлопець, що родом з Волині. Медики, які прибули на місце, констатували смерть неповнолітнього. Після цього повідомили про подію до правоохоронних органів.

Триває розслідування за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) з поміткою «Самогубство».

Кіберполіцейські вилучили телефон у ноутбук загиблого.

«Встановлюють причину, чому він вчинив самогубство. Кіберполіцейські вилучили його телефон і ноутбук, щоби встановити, чи був він учасником «Груп смерті» – працюють над тим, аби підтвердити або спростувати це. Загиблому було 16 років, він житель міста Рівне, учень 11-го класу», – розповіла пресофіцерка Нацполіції Юлія Мозоль.

З'явилися нові деталі самогубства 19-річної дівчини у Луцьку (відео)

У Луцьку 19-річна дівчина випала з шостого поверху багатоповерхівки. У той день вона відзначала свято з друзями.

За попередніми даними, дівчина знімала в цьому будинку квартиру разом з подругами. Вони випивали під час святкування дня народження.

Її подруги розповіли, що прокинулися від шуму на балконі. Вони вибігли і побачили, що тіло дівчини лежить на землі. Від отриманих травм дівчина померла ще до приїзду медиків.

У поліції повідомляють, що того дня загибла пила алкоголь.

Також у неї виникла невелика сварка з хлопцем.

Слідчі перевіряють кілька версій, серед яких нещасний випадок і самогубство.

Відео можна переглянути тут.

Повідомили подробиці пожежі на пелетному заводі поблизу Луцька (фото)

У пожежі на приватному підприємстві в селі Звірів Луцького району згоріло приблизно 200 метрів квадратних покрівлі даху. Загоряння сталося в цеху з виготовлення пелетів з тирси.

Як повідомила начальниця відділу управління ДСНС в області Ірина Варварук, до служби порятунку повідомлення надійшло о 13:21. До гасіння пожежі залучили понад 20 рятувальників.

На момент приїзду працівників Держслужби з надзвичайних ситуацій на місце події вогонь охопив дах будівлі столярного цеху.

Зі слів рятувальника Олександра Пуця, під час пожежі ніхто не травмувався. «Було подано чотири стволи на гасіння та залучено чотири автомобілі пожежної техніки і два спеціальних автомобілі», – зазначив рятувальник.

Начальниця відділу управління ДСНС в області Ірина Варварук говорить: пожежу вдалося загасити за пів години.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook