Ігор Палиця заявив, що зневажає депутата Волиньради через постійні доноси на колег; відійшов у вічність колишній мер Луцька; губернатор Волині Савченко осоромився, звітуючи про малий бізнес; на Волині розшукують школярку, яка безслідно зникла  – такими були головні новини Волині та Луцька у четвер, 16 травня.

Читайте також: Волиньрада не буде висловлювати недовіру губернатору Савченку: відома причина

Ігор Палиця заявив, що зневажає депутата Волиньради через постійні доноси на колег

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявив, що зневажає депутата Сергія Слабенка через його постійні доноси та скарги у різні органи на своїх колег. 

Про це Ігор Палиця повідомив під час 23 сесії Волинської обласної ради. 

Сергій Слабенко поцікавився в Ігоря Палиці, скільки днів він перебував за кордоном. Бо, мовляв, Слабенко не зміг потрапити на прийом до голови Волиньради.

На що Ігор Палиця відповів, що рада працює чітко і злагоджено, а фізичне перебування посадовця у кріслі ще не гарантує його якісної роботи.

Читайте також: Губернатор Волині вважає знищення медицини у сільській місцевості прерогативою влади?

Відійшов у вічність колишній мер Луцька

Відійшов у вічність Петро Афанасьєв, який в 1980-х роках обіймав посаду міського голови Луцька.

"Пішов з життя Петро Іванович Афанасьев, колишній директор КРЗ та голова Луцької міської ради та міськвиконкому. Співчуваю дружині, Жанні Степановні, членам родини", – повідомив він.

Читайте також:  "Дегенерат і урод. Чому він досі на посаді?", – депутат Волиньради про митника, який причетний до побиття журналістів

Губернатор Волині Савченко осоромився, звітуючи про малий бізнес

Під час засідання сесії Волинської обласної ради депутат облради Михайло Імберовський звернуся із запитанням до голови ОДА Олександра Савченка щодо того, що він, як очільник області зробив для розвитку малого бізнесу у краї.

Натомість голова ОДА Олександр Савченко так і не спромігся дати повну, ґрунтовну відповідь. 

"Ми створили два кооперативи, – відповів він. – Також ми єдина область, де немає рекету, який незаконно забирає зібрані людьми дари природи".

Така відповідь викликала неоднозначну реакцію присутніх у залі. 

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Розшукують лучанина, який зник дорогою з Польщі (фото)

На Волині розшукують школярку, яка безслідно зникла (фото)

На Волині зникла безвісти жителька села Руда Любомльського району, Мордун Марія Василівна, повідомили на сторінці Розшук дітей ГУНП у Волинській області.

15 травня дівчина пішла на шкільний автобус, однак у навчальному закладі не з'явилася.

Наразі місце знаходження школярки невідоме.

Прикмети: низького зросту, волосся чорного кольору, повної тілобудови, карі очі. Була одягнута в чорні штани, чорну шкіряну куртку, чорний светр, кросівки чорного з червоним кольорів. При собі мала сумку чорного кольору.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook