На Волині від ускладнень коронавірусу померла лікарка, Фото виставила у мережу: у Луцьку 16-річна дівчина намагалась покінчити життя самогубством, Призначили першого заступника голови Волинської ОДА – такими були головні новини Волині у п'ятницю, 18 вересня.

Читайте також: У Луцьку "на гарячому" затримали закладчика наркотиків (фото)

Фото виставила у мережу: у Луцьку 16-річна дівчина намагалась покінчити життя самогубством

17 вересня у Луцьку, на вулиці Шота Руставелі, 16 річна дівчина намагалась покінчити життя самогубством.

До швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що студентка 1 курсу коледжу за місцем свого проживання намагалася покінчити життя самогубством. Дівчина порізала собі вени правого передпліччя та виклала фото у соціальну мережу.

Постраждалу було госпіталізовано до дитячої міської лікарні.

Призначили першого заступника голови Волинської ОДА

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко сьогодні, 18 вересня 2020 року, під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів ОДА представив свого першого заступника – Сергія Мовенка.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Олександрович Мовенко приступає до виконання своїх обов’язків від сьогодні, 18 вересня 2020 року.

"Я повністю усвідомлюю відповідальність, покладену на мене на цій посаді, тому прикладу усіх зусиль, щоби своєю працею принести користь для області", – сказав новопризначений заступник.

На посаді першого заступника голови ОДА Сергій Мовенко куруватиме питання соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти та інфраструктури в області.

Читайте також: Господаря побили молотком: повідомили деталі кривавого пограбування квартири у Луцьку

На Волині від ускладнень коронавірусу померла лікарка

На Волині від ускладнень коронавірусної інфекції померла лікар-педіатр.

"Внаслідок ускладнень коронавірусної інфекції в області за добу зафіксували три летальні випадки. Померлі – 60-ти, 63 та 79-ти років", – інформує т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Людмила Тимощук.

"Двох випадках – цукровий діабет, в одному – онкологія, в трьох – судинна патологія", – зазначила Тимощук.

Як повідомила Людмила Тимощук, 63-річна померла лікарка-педіатр із Берестечка, яка лікувалася амбулаторно і за допомогою до медиків не зверталася. Жінка мала цукровий діабет і серцево-судинну патологію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook