Їхав до дівчини: на трасі у кюветі знайшли мотоцикл на волинській реєстрації; Зниклу семикласницю знайшли за межами міста Луцька; На Волині виявили майже 100 випадків захворювання на COVID-19: У Луцькому міськрайонному суді області встановлено особливий режим роботи − такими були головні події Волині та Луцька у суботу, 19 вересня.

Читайте також: У місті на Волині бус протаранив легковик (відео)

Їхав до дівчини: на трасі у кюветі знайшли мотоцикл на волинській реєстрації (фото)

На трасі у Рівненській області у кюветі знайшли мотоцикл на волинській реєстрації. Про це у соцмережі Facebook повідомили на сторінці Rivne Online 2.0.

"Сьогодні (19 вересня − ред.) вранці у кюветі поблизу селища Гоща Рівненської області знайшли мотоцикліста, прямував зі сторони Волині в Київ до дівчини.

Чоловіка мають доставити в Рівненську обласну лікарню, щоб прооперувати.

Просимо максимальний репост! Можливо рідні будуть шукати хлопчину", − йдеться у дописі.

Номерний знак: АС 2830Т АВ, марка мотоцикла: HONDA.

Читайте також: На Волині – аварія: машина в’їхала у припарковане авто (фото)

Зниклу семикласницю знайшли за межами міста Луцька

У Луцьку розшукували ученицю 7 класу ЗОШ №15 Сотнікову Людмилу Володимирівну. Дівчинку знайшли за межами міста.

Повідомлення про зниклу дівчину надійшло в поліцію 18.09 близько 19 години, повідомила речниця волинської поліції Ольга Бузулук у соцмережі Facebook.

"З 20 год і майже до опівночі мій телефон не замовкав, люди пропонували допомогу в пошуках, передавали інформацію…

Приблизно опівночі юнку знайшли.

Поліцейські забрали її біля Луцька та передали цілою і неушкодженою батькам. У деталі не вникатиму, перепрошую, в житті буває різне. Але все мине...)

Протиправних дій щодо неї не вчиняли, все гаразд. Далі працює ювенальна превенція", − йдеться у дописі.

Читайте також: На Волині розшукують одинадцятикласника, який пішов гуляти і не повернувся

На Волині виявили майже 100 випадків захворювання на COVID-19

За останню добу на Волині зареєстровано 94 нових випадки захворювання на COVID-19. Одужало за добу 39 осіб. Летальних випадків – 0.

Нові випадки виявлено: м. Луцьк – 27 , м. Нововолинськ – 9, Володимир – Волинський район – 6, Горохівський район – 2, Іваничівський район – 6, Луцький район – 13, Ківерцівський район – 7, Любешівський район – 7, Маневицький район – 5, Ратнівський район – 2, Турійський район – 3, Ковельський район – 2, Рожищенський район – 4, Шацький район – 1, повідомляє Волинської ОДА.

Загалом станом на 19 вересня в області зареєстровано 6783 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 434 у дітей та 764 у медичних працівників. Одужало 4776 осіб, з них 309 дітей та 586 медичних працівники.

143 випадки хвороби завершилися летально (в тому числі померло 5 медиків).

Читайте також: Скільки за добу волинських правоохоронців захворіло на COVID-19

У Луцькому міськрайонному суді області встановлено особливий режим роботи

З 19 вересня у Луцькому міськрайонному суді області встановлено особливий режим роботи на час виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, призначених на 25 жовтня 2020 року.

З метою забезпечення захисту прав учасників виборчого процесу, з 19 вересня 2020 року Луцький міськрайонний суд Волинської області переходить на особливий режим роботи, а саме чергування суддів та працівників апарату суду.

На виконання постанови Верховної Ради України "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році" та постанови Центральної виборчої комісії "Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року" Луцький міськрайонний суд Волинської області починає працювати в особливому режимі.

У вихідні та святкові дні з 19 вересня по 10 жовтня суд працює з 09:00 до 17:00 години. 24 жовтня суд розпочинає роботу з 9-ої години ранку та працюватиме до опівночі. 25 жовтня, у день виборів в Україні, у Луцькому міськрайонному судді Волинської області розпочнуть роботу о 9-ій та закінчать о 20 вечора.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook