Головні новини Волині 2 жовтня: у Луцьку перейменують декілька вулиць; відійшов у вічність відомий волинський письменник та журналіст; у Луцьку змінять схему організації дорожнього руху; на Волині розшукують психічнохворого чоловіка; у місті на Волині − аварія з потерпілими; встановили особу чоловіка, котрий раптово помер у кареті "швидкої" допомоги у Луцьку - такими були головні події Волині та Луцька у середу, 2 жовня.

Читайте також: У Луцьку затримали небезпечного злочинця

У Луцьку перейменують декілька вулиць

У Луцьку перейменують декілька вулиць.

Відтак, хочуть перейменувати: вулицю Нікішева – на Михайла Вербицького, вулицю Говорова – на Павла Чубинського, вулицю Федорова – на Воїнів-добровольців, вулицю Боженка – на Магістральна, вулицю Ярощука – на Сергія Тимошенка.

Відійшов у вічність відомий волинський письменник та журналіст (фото)

Відійшов у вічність відомий волинський письменник та журналіст Василь Простопчук.

"Сумна звістка: пішов у засвіти письменник і журналіст Василь Простопчук. Вічна пам'ять!" − йдеться у дописі спілки на Facebook.

Зауважимо, тривалий час Простопчук був головним редактором тижневика "Віче-інформ". Він − заслужений журналіст України. Його ім’я внесено у Книгу рекордів України, адже він найдовше в Україні безперервно очолював одне й те ж видання. Також Василь Простопчук є автором найменшої книжечки в Україні, яка була в продажу, – "Що у ста на устах".

В Луцьку змінять схему організації дорожнього руху

Зміну схеми організації дорожнього руху обговорили сьогодні в Луцьку під час робочої наради за присутності першого заступника міського голови Григорія Недопада, радника міського голови Ігоря Поліщука, заступників міського голови Костянтина Петрочука та Ірини Чебелюк, а також громадських активістів.

Проєкт змін презентував головний інженер ПП "ТОЛА" Василь Цюп'ях. Він повідомив, що до переліку змін в схему організації дорожнього руху потрапило близько сорока об'єктів на деяких ділянках вулиць та окремих розв'язках. Ці зміни підвищать безпеку руху водіїв та пішоходів, а також покращать ефективність роботи вулично−шляхової мережі.

На Волині розшукують психічнохворого чоловіка (фото)

На Волині розшукують чоловіка,я кий уже неодноразово зникав з дому та стоїть на обліку у психіатра, адже має розумову відсталість.

Розшукують Осадчука Юрія Степановича, 25.07.1982 року народження, жителя села Верхи Камінь-Каширського району, повідомляють у пресслужбі Камінь-Каширського відділу поліції у Facebook.

Зазначили, що чоловік близько місяця тому залишив місце свого проживання. Останній зникає не вперше, має розумову відсталість, перебуває на обліку в психіатра.

Читайте також: У селі на Волині невідомі "обчистили" церкву УПЦ МП (фото)

У місті на Волині − аварія з потерпілими (фото)

У місті Ківерці на вулиці Чкалова зіткнулися Volkswagen Passat В3 та мікроавтобус Opel Movano.Аварія трапилася у середу, 2 жовтня, приблизно о 14:50, пише Волинська правда з посиланням на очевидців.

Водій при повороті наліво не надав перевагу автомобілю Opel Movano, який рухався на зустріч. У результаті відбулось зіткнення.

Постраждав водій автомобіля Volkswagen. На місці події працює екіпаж патрульної поліції.

Встановили особу чоловіка, котрий раптово помер у кареті "швидкої" допомоги у Луцьку

1 жовтня, близько 13:00 години в кареті швидкої медичної допомоги на проспекті Молоді, неподалік зупинки "Гроно Маркет", раптово помер чоловік, віком приблизно 60-65 років.

Наразі вже встановили особу померлого. Нагадаємо, інцидент трапився вчора, 1 жовтня, близько 13:00 години. Зазначають, що померлий – житель Луцька.

На момент смерті чоловіку 69 років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook