Передчасно померла волинська вчителька; Пішов розчищати сніг біля авто та зник: у Луцьку шукають чоловіка; Волинські податківці "списують" офшорним фірмам мільйонні борги; Померла начальниця фінуправління міськради на Волині; В будинку на горищі знайшли тіло молодого волинянина − такими були головні події Волині та Луцька у неділю, 21 лютого.

Читайте також: У Луцьку посеред дороги задимілась "євробляха" (фото)

Передчасно померла волинська вчителька (фото)

На Волині раптово померла вчителька.

"Журавичівська громада глибоко сумує з приводу непоправної втрати − передчасної смерті вчителя ЗОШ І-ІІІ ступеня села Журавичі Філюк Людмили Леонтіївни.

Мудра та справедлива, наполеглива та доброзичлива, справжній професіонал своєї справи − такою вона назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття родині померлої.

Нехай Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне", − йдеться у дописі.

Читайте також: На Волині померла працівниця ЦНАПу

Пішов розчищати сніг біля авто та зник: у Луцьку шукають чоловіка (фото)

У Луцьку три дні тому безвісти зник чоловік, 50-річний Блоха Микола Васильович.

"Чоловік, 1970 року народження, працює таксистом на автостанції біля Варшавського ринку.

Як повідомили колеги, Микола вийшов розчищати сніг біля автомобіля і не повернувся.

Будь ласка, можливо хтось щось знає чи бачив, повідомте 098-74-57-972", − йдеться у дописі жінки.

Читайте також: Помер молодий волинянин, якого збив невідомий автомобіль

Волинські податківці "списують" офшорним фірмам мільйонні борги (відео)

Шукай вітер в полі, а гроші в Домінікані: волинські податківці хочуть визнати банкрутами офшорні фірми, котрі роками накопичували мільйонні борги.Бо ж у тих ні грошей, ні майна. Мовляв, з голого як зі святого – не візьмеш нічого. От тільки цікаво, що з’явилися ці офшорні фірми на Волині далеко не вчора.

Вони заборгували нашій державі майже 17 мільйонів гривень. І це лише п’ять фірм, які зареєстровані в Луцьку, а от засновані були в Домінікані.

Ні для кого не секрет, що ця республіка – просто рай для офшорних компаній. І поки в Домінікані фірми звільнені від фінансової звітності, на Волині, як виявляється, до них теж вельми лояльні.

Лише за один день у волинському суді відкрили справи про банкрутство одразу п’яти товариств з обмеженою відповідальністю: "Лофтбуд", "Привоз Восток", "Маракешторг", "Колос Дніпра" та "Кам’янський комбінат здорового харчування".

"Відкрити провадження у справі про банкрутство, визнати вимоги Головного управління Державної податкової служби України у Волинській області до ТОВ "Лофтбуд" в сумі 3777755,98 гривень, – озвучує деталі справи голова Господарського суду Волинської області Микола Шум. – Повний текст ухвали буде виготовлений протягом трьох днів, сторони його отримають і ухвала може бути оскаржена".

Як виявляється, ці фірми – лише крапля в морі. У їхніх власників таких більше сотні. Один із засновників згаданих фірм – такий собі Пилипенко Юрій Костянтинович. Якщо вірити інформації з відкритого доступу, понавідкривав аж 127 фірм. А от директор згаданих фірм-банкрутів Висотченко Роман Миколайович одночасно керує понад сотнею підприємств.

Читайте також: Податковій службі дали в оренду приміщення у Луцьку за одну гривню

Померла начальниця фінуправління міськради на Волині (фото)

21-го лютого відійшла у вічність Тетяна Шибирин, яка працювала начальником фінансового управління виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

"Колектив фінансового управління в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті начальника управління Шибирин Тетяни Володимирівни та висловлює свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям померлої.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце такої людини, проте світлі спогади про Тетяну Володимирівну, яка чесно і гідно прожила своє життя завжди будуть сильнішими за смерть. Пішла у вічність світла людина, мудрий керівник.

Світла пам'ять про Тетяну Володимирівну вічно житиме у наших серцях", – йдеться у дописі.

Зазначається, що поховання відбудеться у вівторок 23-го лютого у Володимирі-Волинському.

Про час поховання обіцяють повідомити додатково.

Читайте також: Помер працівник Ковельського МТМО

В будинку на горищі знайшли тіло молодого волинянина

У селі на Волині в одному з будинків на горищі знайшли тіло молодого хлопця.

Трагічний інцидент стався в селі Уляники Рожищенського району.

Рідні знайшли тіло 24-річного молодика близько 10 години ранку на горищі будинку.

Чому чоловік так вчинив, наразі невідомо. Не залишив він і передсмертної записки.

Деталі цієї трагедії з’ясовують правоохоронці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook