Волинська лісова мафія: при Кватирку область стала негласним центром "чорного" промислу (відео), На Волині – смертельна аварія: загиблого вирізали з авто, У місті на Волині у будинку знайшли тіло чоловіка, Зґвалтування у парку Луцька: зловмисник побачив жертву у магазині та переслідував її, Повідомили деталі аварії, у якій загинула 16-річна лучанка – такими були головні новини Волині у понеділок, 21 вересня.

Читайте також: Помер викладач Волинського національного університету (фото)

На Волині – смертельна аварія: загиблого вирізали з авто

На Волині у Задиби турійського району трапилась смертельна аварія, водій в'їхав у дерево, внаслідок чого помер.

Інцидент трапився 20 вересня, близько 18:11 на трасі Ковель-Володимир-Волинський.

В результаті події водій загинув на місці при ударі. Деблокування тіла відбувалося за допомогою гідравлічного інструменту особовим складом 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини з смт Турійськ (4 чол.) та 4-ї ДПРЧ міста Ковеля (4 чол.) на САРМ-Л на шасі FORD Ranger.

У місті на Волині у будинку знайшли тіло чоловіка

20 вересня у селі Серхів Маневицького району загорівся дерев’яний житловий будинок.

Повідомлення про пожежу до служби "101" надійшло о 06:41. Виїжджали рятувальники 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Маневичі У ДСНС України у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони села Сойне.

Пожежа ліквідована о 07:27.

Ймовірна причина пожежі: недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Читайте також: Луцькі базарники програли суд муніципалам

Зґвалтування у парку Луцька: зловмисник побачив жертву у магазині та переслідував її

У Луцьку в парку 900-річчя на Відродженні чоловік перед тим, як зґвалтував 20-річну дівчину побачив її у нічному магазині.

"Було встановлено по виїзду на місце пригоду, що в парку на вулиці Відродження близько першої години ночі молода дівчина поверталася з роботи звичним для себе маршрутом, яким часто користується, – йшла через парк повз міську лікарню. Ззаду на неї напав невідомий чоловік, завдав тілесних ушкоджень, почав душити та скоїв зґвалтування", – сказав Юрій Крошко.

На місце відразу виїхали працівники карного розшуку області та місцевої поліції, які за кілька годин встановили прикмети злочинця (одяг, ріст, зовнішній вигляд, приблизний вік). Удень 19 вересня вже встановили особу зловмисника – це 25-річний лучанин, раніше судимий за крадіжки, розбої, пограбування. Згодом його вдалося затримати та оголосити про підозру. Сьогодні, 21 вересня, суд обере йому міру запобіжного заходу.

Повідомили деталі аварії, у якій загинула 16-річна лучанка

На Волині молодий чоловік збив на смерть 16-річну дівчину.

19 вересня, близько 22:00, 25-річний водій Ford Focus на автодорозі "Луцьк-Рівне-Устилуг" у селі Звірів допустив наїзд на лучанку. 

Попередньо, неповнолітня переходила дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм дівчина загинула на місці автопригоди. 

Волинська лісова мафія: при Кватирку область стала негласним центром "чорного" промислу (відео)

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, яке очолює Олександр Кватирко, не може звести кінці з кінцями та потерпає у боргах, а регіон лідирує у незаконній вирубці лісів. 

Всі пам'ятають нещодавні паводки на Заході України. Масштаби катастрофи неосяжні, а причини зрозумілі: незаконна вирубка лісів. Волинь – це негласний центр цього чорного промислу. Там тільки за цей рік незаконно зрізали дерев на понад 6 мільйонів гривень. При цьому одна з найбільш багатих лісом областей має проблему. Волинське обласне управління лісового та мисливського господарств не може звести кінці з кінцями та потерпає у боргах.

У сюжеті зазначають, що очільник управління володіє маєтком на 245 кв.м., який знаходиться у елітному селі під Луцьком і оформлений як недобуд. Під'їзд до будинку перекритий незаконно встановленим шлагбаумом.

Чому Олександр Кватирко чесно не декларує свій будинок та автомобілі, якими користується, та звідки у нього на все це гроші, дивіться у телесюжеті. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook