Лікар з Волині став членом робочої групи з питань реформування системи охорони здоров'я, На Волині раптово померла заступниця директора навчально-наукового інституту (фото), У Луцьку збудують новий торгово-офісний центр – такими були головні новини Волині у неділю, 23 лютого.

Читайте також: 3-річній волинянці терміново потрібна допомога, аби подолати лейкоз

На Волині раптово померла заступниця директора навчально-наукового інституту (фото)

24-го лютого у Нововолинську попрощаються із Галиною Мороз – відмінником освіти, заступницею директора Нововолинського навчально-наукового інституту економіки та менеджменту ТНЕУ.

22-го лютого перестало битися серце 80-річної Галини Романівни. У жінки стався інсульт і два тижні вона боролася за життя в реанімації.

"Красива, мудра, сильна жінка, любляча мама та турботлива бабуся. Біль і сум переповнюють наші серці", – говорять колеги.

У Луцьку збудують новий торгово-офісний центр

На вулиці Дубнівській неподалік Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку хочуть збудувати торгівельно-офісний центр.

У проєкті рішення Луцької міської ради йдеться про надання ТзОВ "ГЕЛІОС КАПІТАЛ" згоди на будівництво на вул. Дубнівській, 22 та внесення змін до договору оренди землі. Зокрема, товариству хочуть надати згоду на будівництво торгівельно-офісного приміщення, розташованого на земельній ділянці площею 0,2923 га.

Лікар з Волині став членом робочої групи з питань реформування системи охорони здоров'я

Відомий лікар з Волині Олег Самчук увійшов до тимчасової робочої групи з питань реформування системи охорони здоров'я.

"Президент України Володимир Зеленський створив тимчасову робочу групу з питань реформування системи охорони здоров’я. Я увійшов до її складу.

Завдання: проаналізувати перебіг реформи – реалізацію програми державних медичних гарантій на первинній ланці і готовність закладів охорони здоров'я до реалізації цих же гарантій для інших видів меддопомоги.

На основі цього аналізу робоча група має внести пропозиції щодо: фінансування, удосконалення системи підготовки та безперервного професійного розвитку медпрацівників, підвищення рівня їхньої зарплати, наукового супроводу системи охорони здоров’я", – йдеться в дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook