Син повернувся з Польщі: на Волині жінку з температурою госпіталізували з підозрою на COVID-19; На Волині у лісі знайшли тушки мертвих свиней; У центрі Луцька − аварія, на місці події працюють медики та поліція; У селі біля Луцька зіткнулись дві автівки; Зеленський призначив трьох керівників РДА на Волині; Лучани вже завтра отримають перші продуктові набори від фонду Ігоря Палиці  такими були головні новини Волині 24 березня.

Читайте також: Волинського бізнесмена повторно перевірять на наявність коронавірусу – ЗМІ

Син повернувся з Польщі: на Волині жінку з температурою госпіталізували з підозрою на COVID-19 (відео)

24-го березня вночі до інфекційного відділення Нововолинської ЦМЛ госпіталізували 49-річну жінку, мешканку Локачинського району. Підозру на коронавірус визначили медики бригади "шкидкої", бо син пацієнтки тиждень тому повернувся з Польщі. Після епіданалізу підозру зняли, оскільки, за словами медиків, для неї не було підстав.

Завідувачка інфекційного відділення Нововолинської ЦМЛ Валентина Бевз прокоментувала ситуацію. Вона розповіла, що підозра на коронавірус знята та встановлений діагноз ГРВІ із проявами фаренготрахеїту.

На Волині у лісі знайшли тушки мертвих свиней (фото 18+)

На території Турійського району виявлено здохлі туші свиней. 

"З Турійська доїхати не можливо, ремонтують переїзд. (Лісова дорога перекопана годину тому, можливо хочуть приховати злочин). 102 повідомлено. Даю координати і прошу жителів, які проживають зі сторони Селець, Ковель під'їхати на місце події, поки доберусь туди сам. Потрібно по гарячому зафіксувати злочин, провести розслідування і покарати винуватців", − пише Красуля.

Читайте також: Дві волинянки потрапили в аварію на Львівщині

У центрі Луцька − аварія, на місці події працюють медики та поліція (фото)

У центрі Луцька трапилась дорожньо-транспортна. На місце інциденту викликали медиків.

На перехресті вулиць Шопена та Степана Бандери сталася аварія. 24 березня близько 11:20 зіткнулися Peugeot та Audi.

Водій Peugeot, який врізався в Audi, повертав з вулиці Шопена на Степана Бандери. У той же час водійка Audi виїжджала з Бандери на Шопена.

У селі біля Луцька зіткнулись дві автівки (фото)

У селі Княгининок Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів.

Автопригода траприлася сьогодні, 24 березня близько 14.45 навпроти міцевої школи.

Як зазначають очевидці, водій автомобіля Nissan Primera, здійснюючи поворот, не надав перевагу в русі легковику Volkswagen Sharan, який рухався назустріч, тим самим допустивши зіткнення.

Зеленський призначив трьох керівників РДА на Волині

Президент України Володимир Зеленський призначив голів райдержадміністрацій в Горохівському, Ківерцівському і Любомльському районах Волинської області. Відповідні розпорядження розміщені на сайті глави держави 24 березня.

Читайте також: Волинь отримала експрес-тести для виявлення коронавірусу та захисні костюми для медперсоналу

Лучани вже завтра отримають перші продуктові набори від фонду Ігоря Палиці

Сьогодні, 24 березня, запрацював тимчасовий оперативний центр при Луцькій міській раді для організації допомоги пільговим категоріям громадян – мешканцям Луцької об'єднаної територіальної громади. Про це розповів радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у мережі.

Основна мета центру – прийом телефонних звернень, надання консультацій, забезпечення комунікації та у критичних випадках – надання допомоги пільговим категоріям громадян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах шляхом доставки продуктових наборів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook