Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Головні новини Волині 24 травня: у селі під Луцьком − страшна аварія, водійка травмована; волинянина знайшли мертвим у лісі

субота, 25.05.19  08:53
Головні новини Волині 24 травня: у селі під Луцьком − страшна аварія, водійка травмована; волинянина знайшли мертвим у лісі

Автівка стала купою брухту: у селі під Луцьком − страшна аварія, водійка травмована; Волинянина, якого шукали у Ковелі, знайшли мертвим у лісі; Луцьк і Струмівку труїть підприємство, яке працює без дозволу; Під Луцьком "Lexus" на смерть збив велосипедиста; У Луцьку на дорозі утворюється озеро − такими були головні новини Волині та Луцька у п'ятницю, 24 травня.

Читайте також: Волинянка, котру жорстоко побили та кинули на березі Стиру, прийшла до свідомості

Автівка стала купою брухту: у селі під Луцьком − страшна аварія, водійка травмована

У селі Княгининок Луцького району сталась аварія за участі двох автівок − легковика "ЗАЗ Таврія" та фури Mercedes-Benz.

За словами очевидців, за кермом "ЗАЗ Таврія" знаходилась жінка, водійка не надала переваги в русі вантажівці, внаслідок чого і сталось зіткнення.

Жінка-водій отримала травми голови, була кровотеча, постраждала знаходиться у шоковому стані. Медики "швидкої" надавали першу допомогу травмованій.

Водій вантажівки намагався уникнути зіткнення, та на жаль, не вдалося. Гальмівний шлях фури близько 50 метрів.

Автомобіль "ЗАЗ Таврія" вщент розбитий та ремонту не підлягає.

Один зі свідків, котрий їхав на цій ділянці траси у момент зіткнення, передав водію вантажівки запис з відеореєстратора, де чітко видно, що водійка легковика раптово виїхала на головну дорогу, чим спричинила аварію.

Читайте також: У Луцьку намагались вкрасти дорогий Lexus начальника патрульної поліції Волині

Волинянина, якого шукали у Ковелі, знайшли мертвим у лісі

Жителя Ковеля, який поїхав зі свого дому на велосипеді і не повернувся, знайшли мертвим у лісі.

Хлопця знайшли повішеним у лісосмузі поруч із містом.

16 травня о 12:00 22-річний житель міста Ковель поїхав на горному велосипеді з дому і не повернувся. Повідомлення з проханням допомогти у пошуках розмістила його мати Анастасія Бутмирчук у мережі Facebook. 

Читайте також: Волинянка, котру жорстоко побили та кинули на березі Стиру, прийшла до свідомості

Луцьк і Струмівку труїть підприємство, яке працює без дозволу

Через роботу ТОВ "Технологія базальту" звернуться до правоохоронних органів, зокрема до поліції та прокуратури.

Про це йшлося 24 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як зазначила в.о. начальника відділу екології міської ради Оксана Тарабанюк, сьогодні виникало питання, яке відношення підприємство "Технологія Базальту" має до Луцька, адже його юридична адреса на вулиці Липинського у селі Струмівка.

Більш детальніше читайте ТУТ.

Читайте також: Луцьк знов опинився в полоні смороду

Під Луцьком "Lexus" на смерть збив велосипедиста

23 травня, на автодорозі сполученням "Львів-Луцьк" у селі Чаруків Луцького району автомобіль "Lexus" на смерть збив велосипедиста. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть, потерпілого поліція розпочала кримінальне провадження.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 13 годині. Поліцейські попередньо встановили, що 34-річна жителька міста Львова перебуваючи за кермом автомобіля допустила наїзд на велосипедиста, 55-річного жителя району, котрий переїжджав дорогу у невстановленому місці, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Внаслідок ДТП велосипедиста госпіталізували у міську клінічну лікарню де від отриманих травм він помер.

Читайте також: На Волині рятувальники "вирізали" чоловіка із трактора (фото)

У Луцьку на дорозі утворюється озеро

На одній із доріг міста Луцька періодично утворюється озеро.

Мова йде про частину дороги під залізничним мостом на вулиці Карпенка-Карого.

Директор "Луцькспецкомунтрансу" Валерій Кузьмич повідомив, що вода нормально сходить на всіх вулицях при нормальних умовах. Однак зливова каналізація не може справитися з аномальними опадами. Зокрема, такі випадки фіксують у 40-му кварталі, на Соборності, Кравчука та інших ділянках.

"Потихеньку все десь робиться. Була вказівка додатково встановити приймальні решітки, аби вода сходила", – зауважив він.

Крім того, Валерій Кузьмич каже, що проблемна ділянка дороги розміщена на кілька метрів нижче, аніж вулиця Дубнівська, тому ніяка техніка швидко відкачувати воду звідти не може. Вода під міст "йде" з Рівненської, Зв’язківців, Дубнівської. Тож члени комісії доручили слідкувати за ситуацією, особливо у період злив.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :