У Луцьку вандали потрощили кіоск: розшукують зловмисника, На Волині згорів мікроавтобус (фото), На Світязі селяни незаконно зливають нечистоти, які можуть потрапляти в озеро, «На х@й їдьте!»: на Волині селяни зі скандалом прогнали поліцейських (відео) – такими були головні новини Волині у неділю, 25 липня.

Читайте також: У Прилуцькому проведуть поточний ремонт вулиці за 2,5 млн

На Волині згорів мікроавтобус (фото)

До пожежників надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Mercedes-Benz Sprinter 313.

Інцидент трапився в селі Підбереззя Горохівської громади Луцького району.

До місця події прибули рятувальники 9-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів.

У повідомленні зазначається, що пожежа трапилась унаслідок несправності електричної системи автомобіля. Вогонь повністю спопелив автомобіль, залишивши лише металевий кузов.

Для дого, щоб ліквідувати займання пожежники залучили одну одиницю спецтехніки та чотирьох рятувальників. 

Через вогонь ніхто з людей не постраждав.

На Світязі селяни незаконно зливають нечистоти, які можуть потрапляти в озеро

На території Шацької громади, зокрема у Світязь, на вулицях Жовтнева і Набережна, серед людей, які надають послуги з тимчасового проживання, виявили факти самовільного приєднання до каналізаційної мережі.

Фірма-підрядник, яка завершує в Світязі роботи з будівництва каналізаційної мережі, оперативно відреагувала на відповідні звернення-скарги людей, провівши перевірку. Інформація про порушення законодавства підтвердилася.

Каналізація ще не введена в експлуатацію, тому є ймовірність, що нечистоти можуть потрапляти в озеро.

«Незаконні дії вчинили люди, які не сплачують туристичного збору і, крім того, ще й наносять шкоду навколишньому середовищу. На відповідній нараді, яка відбулася в селищній раді, було вирішено звернутися у правоохоронні органи, екологічну та податкову інспекції, аби порушників притягнути до відповідальності», – прокоментував ситуацію Шацький селищний голова Сергій Карпук.

Читайте також: Скандальна Дана Новарчук знову відловлюватиме собак на Волині

«На х@й їдьте!»: на Волині селяни зі скандалом прогнали поліцейських (відео)

Мешканці села у Ковельському районі зі скандалом прогнали екіпаж поліції через те, що водій службового авто не скористався паском безпеки.

Прикрий інцидент стався кілька тижнів тому у селі Запілля, що на території Любомльської громади. Місцевих мешканців, які «тусили» біля магазину, роздратувало те, що поліцейський, водій службового автомобіля, не був пристебнутий паском безпеки.

Для наочності один з розлючених чоловіків навіть причепив невикористаний пасок безпеки на проблисковий маячок поліцейського авто.

Селяни вимагали, аби його напарник «написав постанову» про порушення Правил дорожнього руху, які мають виконувати всі, в тому числі й правоохоронці.

«Чого ти не пристьобнутий? Нема такого! Балончика поклав! Тьху на тебе! На х@й їдьте!», – кричали чоловіки до працівників поліції.

Після того, як один з мешканців села плюнув на працівника поліції, а інший вдарив ногою службове авто, водій зі словами «приємно з вами було поспілкуватися» натиснув на газ і правоохоронці поїхали геть.

У Луцьку вандали потрощили кіоск: розшукують зловмисника

У Луцьку невідомий чоловік завдав збитків одному з магазинів торгової марки «Coffee & Gelato», що знаходиться на вулиці Лесі Українки, 65.

З його слів, інцидент трапився сьогодні, 25 липня, опівночі. Вулицею йшла компанія молодих людей. Один з них підійшов до магазину, підняв рулету, зруйнував її та пішов далі. Ймовірно, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Правопорушника зафіксували камери відеоспостереження. У закладі просять громадян допомогти ідентифікувати особу зловмисника.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook