Волинянин під час сварки наніс знайомому тяжкі ушкодження, Перший стріляв по ворогу: волинянина у Києві нагородили медаллю, На Волині в меліоративному каналі втопився чоловік, На Волині за вихідні в аваріях загинуло троє чоловіків (фото) – такими були головні новини Волині у середу, 25 серпня.

Читайте також: Нардепка з Волині отримала звання «Заслужений працівник освіти України»

Перший стріляв по ворогу: волинянина у Києві нагородили медаллю

Волинянин Микола Лавренчук отримав медаль «За військову службу Україні».

Відповідну нагороду йому вручив президент Володимир Зеленський під час параду до Дня Незалежності в Києві.

Сержант Микола Лавренчук – той самий навідник кулемета КПВТ, який першим відкрив вогонь по ворогу в чотирнадцятому році.

За наказом командира роти Вадима Сухаревського, кулеметник погасив вогневу активність ворога і допоміг спецпризначенцям «Альфи». Фактично з першою чергою його кулемета і розпочалась активна фаза війни з російським окупантом.

Микола родом із Волині. На службу до бригади він прийшов одразу після строкової, яку проходив у полку спеціального призначення. Коли почалась війна, їхню роту перекинули на схід. Зі своїм підрозділом він пройшов найгарячіші бої першого етапу війни львівських десантників – на підступах до Слов’янська, за Георгієвку, Лутугине, Хрящувате, Новосвітлівку, Красне, Круглик, Переможне та Луганський аеропорт.

На Волині в меліоративному каналі втопився чоловік

21 серпня в Ковельському районі в меліоративному каналі потонув чоловік.

Нещасний випадок трапився в с. Самари-Оріхові Самарівської громади Ковельського району.

Об 20:00 від чергового ГУ НП області надійшло повідомлення, що в меліоративному каналі виявлено тіло Володимира Б., 1958 р.н.

Тіло чоловіка піднято родичами.

Читайте також: Веслувальниця із Луцька виборола медалі на змаганнях у США

На Волині за вихідні в аваріях загинуло троє чоловіків (фото)

У суботу, 21 серпня, близько опівночі, на автодорозі сполученням «Луцьк – Маневичі» 26-річний водій BMW не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу, з’їхав у кювет та перекинувся.

Окрім водія, в салоні перебувало двоє пасажирів – 25-річний житель села Велика Осниця від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги, 31-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації він відмовився.

В цей же день смертельна аварія трапилась у селищі Ратне Ковельського району. 19-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, здійснив наїзд на 48-річного жителя села Кортеліси, який раптово вибіг на проїжджу частину автодороги. У лікарні чоловік помер. Водій транспортного засобу був тверезий. 

23 серпня неподалік села Дігтів Володимир-Волинського району водій Citroën Jumper виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажівкою Scania. 49-річний керманич легковика, житель села Заріччя, загинув на місці події. 29-річний водій вантажівки не травмувався.

Волинянин під час сварки наніс знайомому тяжкі ушкодження

Ковельчанин наніс умисне тяжке тілесне ушкодження знайомому: поліція розпочала кримінальне провадження.

Інцидент між чоловіками трапився у неділю, 22 серпня, близько 22 години. На ґрунті неприязних відносин 37-річний ковельчанин побив свого 29-річного товариша. Чоловіка з численними травмами госпіталізувати до реанімаційного відділення Ковельського МТМО. Про подію до поліції повідомила дружина потерпілого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook