У громадському транспорті Луцька запровадять нові правила проїзду, Повідомили, чи збільшать вартість проїзду в тролейбусах Луцька, На Волині у квартирі знайшли тіло чоловіка, У селі на Волині в колодязі знайшли труп чоловіка, Юрій Погуляйко уже завтра може покинути Волинь та очолити новостворену структуру, – ЗМІ – такими були головні новини Волині у понеділок, 25 січня.

Читайте також: У місті на Волині дівчата-підлітки понищили майно підприємця (відео)

Повідомили, чи збільшать вартість проїзду в тролейбусах Луцька

У Луцьку на даний час підвищувати вартість проїзду в електротранспорті не планують.

Із його слів, зараз не час піднімати тариф. 

"У нас 17 тисяч на день пільговиків, 1 тисяча школярів-студентів, 11 тисяч платників. Особливо ми економіку не покращимо. Тому на мою думку, тарифи на електротранспорт піднімати не треба й не можна", – заявив він.

Проте, зауважив, розглядається можливість підвищення тарифів на проїзд автобусами. 

На Волині у квартирі знайшли тіло чоловіка

У Ковелі в квартирі сталася пожежа, загинув власник помешкання.

Пожежа трапилася вчора, 24 січня, в одній із квартир на вулиці Олександра Кониського. На місці події виявили тіло господаря.

Як стало відомо, чоловік у стані алкогольного сп’яніння курив цигарку в ліжку, внаслідок чого і сталося загорання.

Як інформує УДСНС України у Волинській області, вогонь знищив речі домашнього вжитку, ліжко, матрац, пошкодив внутрішнє оздоблення стін житлової кімнати 4м2, речі домашнього вжитку. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили в одній з кімнат тіло 66-річного чоловіка.

У селі на Волині в колодязі знайшли труп чоловіка

У селі Сільце Луцького району місцеві жителі у 40-метровому колодязі виявили тіло чоловіка. Інцидент трапився сьогодні вночі, 25 січня.

Зазначається, що серед ночі одинока селянка почула сильний гавкіт собак, та перевірити що ж діється у дворі сама не наважилася. На гамір зійшлися місцеві чоловіки. У дворі вони почули дивний стогін, який доносився із колодязя: на дні криниці лежав ледь живий чоловік. Потерпілого знайшли приблизно о 3:20. Невдовзі він помер.

Подробиці трагедії наразі невідомі. На місці події працює поліція.

Читайте також: ДТП, бійка, травми: після суперечки до лікарні у Луцьку потрапили АТОвець та патрульний (відео)

Юрій Погуляйко уже завтра може покинути Волинь та очолити новостворену структуру, – ЗМІ

Сьогодні о 18:00 відбудеться засідання фракції "Слуга народу" за участі Президента України Володимира Зеленського, на якій розглянуть ряд питань, зокрема, щодо американських санкцій, введених проти семи громадян України, в тому числі депутата фракції Олександра Дубінського, та ймовірне призначення Юрія Вітренка міністром енергетики.

За інсайдерською інформацією, очолити новостворену структуру може голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко.

Нібито саме його кандидатуру будуть сьогодні обговорювати на засіданні фракції, після цього відбудеться фуршет в честь дня народження нашого Президента.

У громадському транспорті Луцька запровадять нові правила проїзду

У Луцьку підготували до затвердження нові правила користування міським громадським транспортом.

Відповідно до проєкту рішення, єдиним засобом оплати проїзду в міському транспорті є електронний квиток. Пасажир, який не має електронного квитка, не має права заходити у транспортний засіб.

Також в документі зазначено, що пасажир може оплатити повну вартість проїзду іншого пасажира своїм електронним квитком, однак пасажир, за якого оплачено проїзд, не може подорожувати самостійно, без власника відповідного засобу оплати.

Якщо ж пасажир не може дістатися до свого кінцевого пункту через несправність транспорту, то пересідає на інший транспортний засіб того ж виду та маршруту, який йде слідом за графіком, та продовжує свою подорож без проведення повторної реєстрації електронного квитка. У випадку форс-мажорів надання транспортних послуг зупиняється без будь-яких зобов’язань перед пасажиром.

Задля безпеки та комфорту інших пасажирів працівники перевізника мають право не дозволяти пасажиру заносити в салон транспортного засобу речі, предмети чи багаж, якщо є всі підстави вважати, що вони можуть завдати шкоди іншим пасажирам чи створять їм дискомфорт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook