На Волині затримали організатора незаконної міграції (фото, відео), Нова смерть та різке збільшення кількості хворих: де на Волині зафіксували спалахи коронавірусу, У МОЗ повідомили, що хочуть посилити карантин на Волині та ще у 12 областях, Стало відомо, які атракціони знесуть у парку Луцька – такими були головні новини Волині у суботу, 27 червня.

Читайте також: У місті на Волині – ДТП: одну з автівок відкинуло в електроопору (фото)

Нова смерть та різке збільшення кількості хворих: де на Волині зафіксували спалахи коронавірусу

За останню добу на Волині зареєстровано 65 нових випадків захворювання на COVID-19: м.Луцьк – 22, Луцький район – 5, Ківерцівський район – 12, Любешівський район – 6, Камінь-Каширський район – 6, Володимир-Волинський район – 4, Ковельський район – 2, м.Нововолинськ – 2, Іваничівський район –1, Горохівський район – 1, Маневицький район –1, Ратнівський район –1, Старовижівський район –1, Шацький район – 1. За добу одужало 10 осіб. Один випадок хвороби завершився летально (Ківерцівський район).

Загалом станом на 27 червня в області зареєстровано 2161 випадок COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 694 особи. 60 випадків хвороби завершилось летально.

У МОЗ повідомили, що хочуть посилити карантин на Волині та ще у 12 областях

Головні санітарні лікарі 13 областей України будуть звертатися до комісій ТЕБ та НС, аби посилити карантин через перевищення низки критеріїв щодо розповсюдження коронавірусу. 

"В умовах адаптивного карантину ми побачили різке зростання в деяких областях – збільшення кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок у лікарнях, які виділені під COVID-19. Тобто ті критерії, які у нас визначені в постанові, перебільшені по 13 областях нашої країни – це і західні області, і місто Київ", – сказав Степанов.

Читайте також: У селі на Волині ліквідували початкову школу

Стало відомо, які атракціони знесуть у парку Луцька

У Луцьку демонтаж атракціонів стосується винятково 4-х найстаріших качель, які після 2017-го року не працюють через несхвальний висновок експертизи.

Натомість вони є комунальним майном, тому тривалий час відбувалися певні погоджувальні процедури щодо списання.

Що зноситиметься?

  • Човники дитячі

  • Човники дорослі

  • Атракціон "Сонечко"

  • Атракціон "Веселий потяг північ".

  • На останньому нещодавно ще каталися діти.

На Волині затримали організатора незаконної міграції (фото, відео)

26 червня поблизу села Римачі Любомльського району прикордонники затримали організатора каналу незаконної міграції.

Провідника нелегалів заскочили на гарячому – під час спроби доставки в прикордоння та подальшого незаконного переправлення до Польщі двох громадян Шрі-Ланки, повідомили на сайті Держприкордонслужби.

Заходи проводились у рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 332 ККУ, розпочатого за матеріалами оперативно-розшукових підрозділів Луцького прикордонного загону у взаємодії із співробітниками ВБЗТЛ та слідчих підрозділів Нацполіції області, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook