У місті на Волині четверо осіб отруїлися чадним газом, з них – троє дітей; У Луцьку школяр вистрибнув з вікна; На Волині влаштували імпровізований боксерський "спаринг", який закінчився смертю; На Волині вогнеборці врятували жінку з вогню; Волинян попереджають про можливе затоплення присадибних ділянок; Коронавірус на Волині: за добу зафіксували три смерті та понад 90 нових випадків СOVID-19; У Луцьку вчителька безплатно готує школярів до ЗНО – такими були головні новини Волині 28 лютого.

Читайте також: У Луцьку вчителька безплатно готує школярів до ЗНО (відео)

У місті на Волині четверо осіб отруїлися чадним газом, з них – троє дітей

Трагедія трапилася 28 лютого у багатоповерховому будинку по вулиці Пирогова у місті Нововолинськ. Постраждало четверо осіб, троє з них діти.

Повідомлення про отруєння чадним газом надійшло о 00:40 до аварійної служби.

Станом на ранок 28-го лютого двох потерпілих 1989 та 2011 р.н. госпіталізовано в реанімаційне відділення Нововолинської центральної міської лікарні. Ще двоє 2019 та 2009 р.н. – вдома у задовільному стані.

У Луцьку школяр вистрибнув з вікна

У п'ятницю, 26 лютого, в одній зі шкіл Луцька шестикласник вистрибнув з вікна з криком "Я – Джекі Чан!" і зламав ногу. Про це повідомили очевидці.

На перерві хлопець у класі на першому поверсі виліз у віконний отвір, крикнув "Я – Джекі Чан!" та вистрибнув на вулицю, імітуючи удар п'ятою в груди (у народі "виприжка"). Приземлившись, він відчув сильний біль у гомілці. З уроків його забрали батьки та доправили у травмпункт. Там у нього виявили перелом.

Читайте також: Коронавірус на Волині: за добу зафіксували три смерті та понад 90 нових випадків СOVID-19

На Волині влаштували імпровізований боксерський "спаринг", який закінчився смертю

У Ковелі у вересні 2019 року двоє хлопців, перебуваючи в парку Меморіального комплексу Слави, вирішили провести імпровізований боксерський спаринг. У підсумку один із учасників загинув. Нещодавно суд виніс вирок у цій справі.

Так, 13 вересня 2019-го дві компанії молодих людей в нічний час відпочивали у парку та пили пиво, поблизу пам'ятника учасникам ЧАЕС. В якийсь момент один з перехожих, поводячи себе дивно, почав розглядати обвинуваченого, на що останній відреагував роздратовано та наказав йому відійти. В свою чергу потерпілий запитав, чому він так агресивно реагує на звичайного перехожого та запропонував продемонструвати свої можливості у рівному спарингу, оскільки обидва колись займались у секції з боксу.

На Волині вогнеборці врятували жінку з вогню (відео)

28-го лютого у Володимирі-Волинському на вулиці Цинкаловського, 6 трапилася пожежа.

Загорілося господарське приміщення. Про загоряння повідомили перехожі.

Рятувальники по прибутті на місце події вивели з приміщення жінку. На місці також працювали медики.

Читайте також: У Луцьку водій ледь не спричинив зіткнення з каретою "швидкої" (відео)

Волинян попереджають про можливе затоплення присадибних ділянок

1-3 березня на рiчках басейну Прип’ятi очiкується продовження пiдйому рiвнiв води на 0.1-0.5 м над рiвнями 28 лютого на 08 год. Про це повідомляє Волинський обласний центр з гідрометеорології у Facebook.

Можливий вихiд води на заплаву в районi поста міста Дубровиця Рiвненської областi, подальше затоплення заплавних територiй в Ратнiвському, Любешiвському, Старовижiвському районах Волинської областi i Зарiчнянському районi Рiвненської областi. Можливе досягнення вiдмiтки затоплення присадибних дiлянок (подвiр’їв, господарських споруд) в прирiчкових населених пунктах (c. Річиця, с. Піски-Річицькі, с. Мельники-Річицькі, с. Почапи, с. Заприп'ять) Ратнiвського району Волинської областi.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook