У Луцьку відзначили переможців премії «Люди року-2021. Волинь», Побив рушницею та сексуально познущався: на Волині 36-річний чоловік на березі річки напав на 63-річну жінку, Викинули залишки біля дороги: на Волині браконьєри вбили лося (фото 18+), У місті на Волині чоловік намагався вистрибнути з вікна будинку (фото) – такими були головні новини Волині у суботу, 28 серпня.

Читайте також: У Луцьку за майже 60 мільйонів гривень осучаснять парки і створюватимуть нові зелені зони

Побив рушницею та сексуально познущався: на Волині 36-річний чоловік на березі річки напав на 63-річну жінку

На березі річки в одному із сіл Луцького району 36-річний чоловік побив 63-річну жінку та сексуально познущався із потерпілої. Його на 60 днів взяли під варту. 

Напад на 63-річну жінку стався на березі річки. Там раніше судимий нападник кілька разів вдарив прикладом рушниці 63-річну жінку. Після цього він сексуально познущався з потерпілої. 

Нападника затримали. Йому інкримінують ч.1 ст. 153 КК України. Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Викинули залишки біля дороги: на Волині браконьєри вбили лося (фото 18+)

На Маневиччині біля дороги браконьєри викинули залишки вбитого лося.

27 серпня, біля польової дороги, за 70 метрів від угідь Куклинського лісництва ДП «Маневицьке ЛГ» (поблизу села Цміни Маневицького району), виявили залишки червонокнижного дорослого лося. Вочевидь, зловмисники добули його в мисливських угіддях Маневицького УТМР.

На дорозі чітко видно протектори шин трактора, з якого, швидше за все, і викинули залишки звіра. Браконьєри завдали мисливському господарству збитків на 130 тис. грн.

Читайте також: У Ковелі – найвищий пам’ятник Шевченку в Україні

У місті на Волині чоловік намагався вистрибнути з вікна будинку (фото)

27 вересня ввечері рятувальники 5-ї ДПРЧ м. Нововолинська разом із працівниками поліції запобігли спробі самогубства чоловіка.

Поліцейські та рятувальники поспілкувались з чоловіком, переконали його заспокоїтись і повернутись у помешкання.

Після розмови рятувальники встановили спеціальну висувну драбину і чоловік спустився по ній на землю.

У Луцьку відзначили переможців премії «Люди року-2021. Волинь»

Переможці Премії «Люди року-2021. Волинь» – це люди, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне, економічне, культурне життя нашого краю.

На церемонії «Червона доріжка» гості мали можливість не лише зробити фото на пам’ять, а й незабутнє відео завдяки подіуму selfie VIDEO 360, що вперше було експоноване на масштабній події у Волинській області. Під дзвін келихів гостям дарували святковий настрій презентації партнерів. Під акомпанемент скрипки лунали сучасні хіти у виконанні дуету «АннА», традиційно автопартнер Премії презентував дві нові моделі AUDI на червоній доріжці, інформує пресслужба заходу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook