На Яровиці у Луцьку змінили схему руху, На Волині мотоцикліст збив 2-річну дівчинку (фото), На Волині зник безвісти чоловік, який приїхав до родичів на Великдень (фото), На Волині помер ветеран війни (фото), У Луцьку розпочали роботи з реконструкції проспекту Волі: як обмежуватимуть рух – такими були головні новини Волині у четвер, 6 травня.

Читайте також: У Луцьку встановлять нові «розумні» зупинки

На Волині мотоцикліст збив 2-річну дівчинку (фото)

5 травня, на Волині мотоцикліст збив маленьку дитину.

Дещо пізніше, близько 21 години, по вулиці Незалежності у селі Любитів  Ковельського району 17-річний юнак, керуючи мотоциклом Viper, збив 2-річну дівчинку.

Після надання медичної допомоги дитина не госпіталізовувалась.

На Волині зник безвісти чоловік, який приїхав до родичів на Великдень (фото)

На Волині зник безвісти чоловік, який приїхав до рідних на Великдень.

Як повідомляється, зник 48-річний Стречин Ярослав Георгійович, який приїхав з Києва до смт. Луків Ковельського району до родичів на Великдень. 

2 травня, близько 20:00 пішов до лісу в урочище «Кумар», що неподалік домівки, куди часто ходив по приїзду, в напрямку с. Руда, та не повернувся.

Прикмети: високий (188см), світло-русий, з бородою, коротко стрижений. Був одягнений в синю куртку та джинси і в чорну футболку, чорні черевики.

На Волині помер ветеран війни (фото)

На Волині на 96-му році життя помер відомий ветеран, інвалід війни, командир взводу розвідників, підполковник запасу Павлюк Іван Ничипорович.

«Відійшов у вічність один із уже останніх представників «золотого фонду» української нації. Ще минулого року на День перемоги фронтовик Іван приймав на своєму обійсті дітей, внуків та правнуків. І його бойові груди мали силу достойно нести бойові нагороди в його тоді 95 років... Іван Ничипорович завджи був моральним авторитетом своєї родини. Пройшовши горнило війни, він ще 50 років працював на трудовому фронті, був життєлюбом, завжди приходив на допомогу людям. Все своє свідоме життя віддав служінню українському народу», – зазначили представники організації.

Читайте також: Лучани стоять у черзі годинами, щоб переоформити субсидії (відео)

У Луцьку розпочали роботи з реконструкції проспекту Волі: як обмежуватимуть рух

5 травня, розпочали підготовчі роботи до проведення реконструкції проспекту Волі.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що роботи триватимуть два роки, однак, ніхто, як написали окремі ЗМІ, не перекриватиме його повністю на цей період, – інформує пресслужба міськради.

Міський голова повідомив, що це буде масштабний об’єкт, адже замінюватимуть дорожнє та тротуарне покриття, мережі, тролейбусні лінії, освітлення. За його словами, уже з наступного тижня розпочнеться заміна мереж на проспекті Волі і буде перекрито одну смугу для руху. Після їх проведення, рух відновлять.

На Яровиці у Луцьку змінили схему руху

Рух на перехресті вулиць Яровиця та Набережна змінили.

Нагадаємо, в Луцьку триває впровадження змін схеми руху на багатьох перехрестях у місті, аби розвантажити транспортний потік в найбільш проблемних місцях. Зокрема, на вулиці Яровиця дозволений рух ліворуч з обох смуг.

Однак, зауважив Луцький міський голова Ігор Поліщук, чимало водіїв не звертають увагу на знак дорожнього руху і все одно займають ліву смугу для повороту. Тож він доручив департаменту ЖКГ міськради провести інформаційну кампанію і повідомити якомога більшому колу містян про зміни в організації дорожнього руху в місті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook