Відійшов у вічність молодий атовець з Луцька, На Волині помер військовий, У Луцьку водій вилетів з дороги та в'їхав у сходи торгового закладу (фото), Повідомили, в якому стані знаходяться діти, яких збило авто у Луцьку – такими були головні новини Волині у понеділок, 7 червня.

Читайте також: За кошти батьків: як проходив співбесіду одіозний митник Ягодина, якого «взяли» з 700 тисячами доларів

Відійшов у вічність молодий атовець з Луцька

Відійшов у вічність воїн Андрій Валентинович Косюр з Луцька.

Читайте також: У Луцьку попрощалися із померлим ветераном АТО (фото)

Про це повідомив громадський активіст, атовець Олег Кобилинський, пише ІА ВолиньPost.

Перестало битися серце Героя вночі 7 червня. Чоловік народився 4 грудня 1986 року народження, має малолітнього сина Давида.

Андрій Косюр служив строкову службу під час першої хвилі мобілізації в 51-ій бригаді у 2014-му році. Чоловік мав великі проблеми із організмом у фазі сну, лікувався у Волинській обласній клінічній лікарні, госпіталі ветеранів війни, проходив дослідження у лабораторії сну доктора Погорецького Юрія Несторовича. Коли він засинав, зупинялося дихання, відбувалася нестача кисню в організмі.

На Волині помер військовий

Перестало битися серце військовослужбовця АТО/ООС з Волині Сергія Душка.

Про це інформує волонтерський центр «Серце патріота» у Facebook..

Про сумну звістку стало відомо 6 червня. Як повідомив керівник організації Сергій Балицький, атовцю стало зле в Ковелі.

Сергій Душко народився 26 серпня 1966 року. На сторінці воїна у соцмережі зазначено, що торік він одружився, пише Волиньпост.

У Луцьку водій вилетів з дороги та в'їхав у сходи торгового закладу (фото)

7 червня, близько 16:00 у Луцьку водій автомобіля Volkswagen влетів у сходи туристичного магазину «Миклухо Маклай».

Читайте також: У Луцьку п'яний водій скоїв аварію

За попередньою інформацією, водій Volkswagen протаранив сходи торгового закладу, що на проспекті Соборності, 28, пише ІА Волинські новини.

Від удару вистрелила подушка безпеки. Водій вилетів з проспекту, перетнув пішохідну зону та велосипедну доріжку і зупинили його лише сходи магазину.

Станом на 16:30 на місці працює поліція.

Постраждалих внаслідок ДТП немає.

Повідомили, в якому стані знаходяться діти, яких збило авто у Луцьку

Двоє дітей, які постраждали в дорожньо-транспортній пригоді 6 червня у Луцьку, в тяжкому стані знаходяться у обласній дитячій клінічній лікарні.

Читайте також: На Ковельській у Луцьку зіткнулися автівки

Як повідомив у коментарі ІА Волинські новини заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних, наразі діти перебувають в реанімації, старший хлопчик – у вкрай важкому стані. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати життя дитини.

Нагадаємо, аварія трапилася на пішохідному переході поблизу розважально-оздоровчого комплексу «MOJO HALL». Водій автомобіля Ford Focus здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. Автівка збила чоловіка та двох дітей. Внаслідок аварії легковик «знесло» на зупинку громадського транспорту. Двох дітей доставили в лікарню «швидкі».

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook