У вівторок, 19 листопада, учасники руху "Вирок" закидали лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка презервативами, наповненими вазеліном. Інцидент стався біля будівлі суду, де розглядається питання про арешт Ляшка за бійку з нардепом Герусом. 

Читайте також: Після бійки Геруса та Ляшка в аеропорту "радикалу" вручать підозру "за насильство проти державного діяча"

Так, у Бориспільському міському районному суді почався розгляд клопотання прокуратури про арешт Олега Ляшка у справі про бійку з народним депутатом фракції "Слуги народу" Андрієм Герусом, повідомляє Страна

Головного "радикала" України біля суду зустрічали його противники. Учасники руху "Вирок" кинули в Ляшка, що під'їхав, презервативи, наповнені вазеліном.

Також там була масовка, яку, за даними видання, привезли автобусами – всього близько 50 осіб. Вони розгорнули символіку партії і вишикувалися перед будівлею суду.

Підтримати Ляшка також приїхали його однопартійці Андрій Лозовий і Дмитро Лінько, а також екс-нардепи Євген Дейдей і Вікторія Сюмар.

Біля будівлі суду Ляшко заявив, що його справа нібито сфальсифікована за завданням влади.

Читайте також: Олег Ляшко та його охорона у аеропорту побили депутата від "Слуги народу" (фото, відео)

Нагадаємо, 6 листопада Ляшко в аеропорту Бориспіль побився з Герусом. Конфлікт стався через поправку голови комітету Ради з енергетики Геруса, що дозволяє імпортувати електроенергію з Росії.

Пізніше бійку Ляшка і Геруса кваліфікували як насильство відносно нардепа. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Генпрокуратура вимагає заарештувати Ляшка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook