18 березня у Рівному відбувся візит Петра Порошенка. Він виступив на Раді регіонального розвитку (РРЗ), куди пускали лише обраних, за списками. На мітинг, який почався після агітаційної промови президента на РРЗ, традиційно звезли чимало бюджетників з різних районів та регіонів. Прибув транспорт навіть із замовними тітушками.

Читайте також: Поліція і тітушки побили чоловіка на мітингу Порошенка за висловлення своєї позиції (відео)

Гарант вчергове роповідав про свої неймовірні досягнення, про "Віру, мову, армію" і уникав гострих тем, як наприклад, розкрадання оборонного комплексу. Звезена публіка створила атмосферу ейфорії та захоплення Порошенком.

Втім рівняни у Facebook-спільноті розповіли про своє бачення мітингу і реальний стан речей. Виявилось, що містяни проігнорували захід і здебільшого налаштовані проти чинного президента.

Андрій Грановський: "В країні війна, а президент боїться свого народу, з таким сциклом далеко не заїдеш, як вчора казали "коней на переправі не міняють", але якщо коні дохлі, то краще без коней."

Юра Гуменюк: "Господи, що робиться у цій країні. Кого не спитай, то всі проти Порошенка, а тут звідки не візьмись повно людей, які готові йому ноги цілувати. Є декілька десятків таких продажників, які їздять з ним по Україні і цілують йому руки для фото".

Віталій Вітович: "Досить вже тримати український народ за дурнів.Усім людям зі світлим розумом все давно зрозуміло,що Порошенко злодій і крадій".

Рома Колядюк: "Головний клоун на арені. І весь цирк за собою волочить".

Володимир Туровський: "Справді, давайте проаналізуємо досягнення Пороха за 5 років!! Роттердам плюс – ? Мабуть ні, долар по 28 грн – точно ні (обіцяв же, що буде по 8), закінчення АТО за 2 тижні, розслідування справ майдану і інших справ – ні, то що ж він зробив? ЗБІЛЬШИВ власні статки в декілька разів, крав на армії, продавав в армію свою рухлядь (я про "богдани") і інше... Що тут ще аналізувати?!"

Натали Карпук: "Ужас!!! Люди, неужели вам всем так хорошо живется, при этом дебиле??? Народ ели выживает..."

Sergey Kosmatskyy: "Чого він досі з руками, здається ця скотина обіцяла руки повідрубувати хто буде в армії красти, чи то його не стосується?"

Веруська Немцова: "Как можно приветствовать убийцу своего народа. Одумайтесь люди".

Олександр Патутін: "Впізнаю, ті самі, що були в Чернігові, Луцьку, Ковелі".

Оксана Місюра: "Подуріли!. Дурдом веселка. Таке відчуття що Господа побачили. Незнаю за що так дякують".

Надя Шимонович: "Показушник. Привіз куплених людей. Наші б його заплювали".

Oksana Polishchyk: "А я то думаю – чому ілюмінація включена!?!? У нас її включають на Різдво і на Великдень, а тут от що! Гарант приїхали..."

Оля Герасимчук: "Там і ніхто нікого не впізнає – так як возить він цю підставну шайку по всій краіні,хто зна де він іх понабирав..."

Ирина Ерохина: "Вони всі під якимось кайфом! Жити так, як ми живемо і бути такими щасливими, це ненормально (м'яко кажучи)!"

Наталія Андрощук: "Я ще стільки правоохоронних органів в одному місці не бачила. До першої аптеки проходила, як на параді. Мабуть, є чого боятися, ГАРАНТУ!!! Чесно, вже аж тошнить".

Богдан Павлушенко: "Я рівнянин і багато бачу людей різних... но нікого не впізнаю взагалі... но бачив автобуси з людьми для масовки, це просто концерт, а для кого? Самі приїхали, самі поплескали, самі поїхали – смішно. І в одночас плакати хочеться".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook