Василь Сачко – офіційно більше не головний тренер ФК «Волинь».

Читайте також: Сачко про сезон «Волині» у Першій лізі: «Перезавантаження клубу неминуче»

Про це повідомили на сторінці клубу у фейсбуці.

Термін дії контракту керманича «Волині» завершився. Клуб та сам тренер за обопільною згодою вирішили не продовжувати офіційну співпрацю.

«Футбольний клуб «Волинь» дякує Василю Вікторовичу за усі ті зусилля, які були спрямовані на благо нашої команди та клубу! Сподіваємося, що цей рік став дійсно хорошим та потрібним досвідом для його тренерської кар’єри, а також бажаємо успіхів у наступних починаннях!» – йдеться у дописі.

Подякував клубу за співпрацю і сам Василь Сачко: «Це був дуже цікавий та насичений рік, і я дуже дякую усім футболістам, тренерам та працівникам клубу за усі моменти, які ми пережили разом. Я дякую керівництву клубу, з яким у мене завжди були хороші відносини, а також уболівальникам, які, незважаючи ні на що, підтримували «Волинь» у потрібний момент! Також дуже бажаю успіху своїм наступникам – попереду ще багато нелегких, однак дуже цікавих сторінок в історії нашої з вами рідної команди!»

Як повідомив Вісник, «Волинь» залишить низка провідних футболістів. Зокрема з Луцька підуть найкращий бомбардир Богдан Оринчак та Владислав Приймак. Ймовірні й інші суттєві втрати.

Все більше підтвердження знаходять чутки про те, що у новому сезоні ФК «Волинь» будуватиметься на базі ФК «Волинь-2», який посів передостаннє місце у західній групі другої ліги.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook