Колишній народний депутат від партії "Слуга народу" Антон Поляков опублікував повідомлення, яке йому надіслали небайдужі українці. В ньому йдеться про те, що у Рівненській області головами РДА, замість "слуг народу" стали чинні депутати партії Петра Порошенка. Більше того, не додали на боротьбу з коронавірусом 74 мільйони.

Читайте також: Зеленський призначив трьох голів РДА на Волині, що про них відомо

Про це Антон Поляков повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Ділюся наступною інформацією, можливо зацікавить.

В Рівненській області по виконавчій вертикалі замість Слуг Народу зайшли на посади БППшніки. Прям в наглу, головами РДА стали діючі депутати від БПП або чиновники від БПП, і далі сидять на тих самих старих схемах і тендерах.

Навіть голова ОДА, який ніби від Зе – по факту БППшнік, він племінник голови облради, який старий БППшнік.

Перший заступник ОДА – від БПП, частина голів РДА, яких він призначив – всі від БПП.

Тепер як ці "діячі" роздерибанили гроші на боротьбу з коронавірусом і на*бали Кабмін, нового прем'єра і президента.

Друге пленарне засідання Рівненської облради, на якому мав відбутися розподіл бюджету розвитку та резервного фонду перенесли із 18 березня на день раніше на 17.03.20.

Кошти розподілили між об'єктами депутатів бппшників, НЕ додавши на програму боротьби із коронавірусом більше ніж 74 мільйонів гривень.

Гроші заплановані по програмі ДФРР в області – 99, виділили – всього 25. Бо перед цим 60 мільйонів перенаправили на будівництво та ремонти під свої фірми, по округам саме тих голів РДА БППшників, які підтримують голову ОДА і голову ради. 

Читайте також: Зеленський призначив трьох керівників РДА на Волині

Чого перенесли сесію на день раніше зрозуміло із протоколу засідання Кабінету міністрів, який вимагає всі гроші із об'єктів ДФРР,  соціального розвитку та резервного фонду спрямувати на боротьбу з коронавірусом.

А заступниця голови ОДА взагалі на сесії заперечила слова Зеленського про обмеження і карантин, сказала, що треба будувати об'єкти, а не сидіти.

ПОПАХУЄ ЖОРСТКИМ САБОТАЖЕМ, як рішень Кабміну, так і Указів Президента де-факто головами ОДА та РДА, яких він призначив.

ЗДОБУЛИ ВЕСНОЮ.

І ЗАРАЗ СТАЛО ВІДОМО:

ГрошІ на програму боротьби з коронавірусом не вистачило, але вистачило на будівництво дороги на окрузі голови обласної ради, фірмою голови ОДА. Вони виділили собі 30 мільйонів на свою фірму, власником якої до вступу на посаду був голова ОДА, а директором, голова облради.

Рахунки фірми все є", – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook