У ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" ведуча Наталія Мосейчук відповіла журналістці "5 каналу" Яніні Соколовій напитання щодо висловлення співчуттів зі сторони кандидатів у президенти, зокрема Володимира Зеленського, на адресу загиблих на Донбасі українських бійців.

Читайте також: Порошенко заборонив показувати результати своїх аналізів окрім двох показників

"Чи не здається Вам, що політики занадто часто мусують тему висловлення співчуття загиблим на Донбасі бійцям, для своїх політичних рейтингів?

Я коли побачила нашого бійця Червону, яка загинула, в бліндажі, де сидять наші військові, то в мене виникло питання: "йолкі-моталкі", 5 років наші солдати лопатами копають собі шанці, у них баклажка після води вся зелена всередині, вони мають бути поважними людьми в Україні, героями! Вони заслуговують на це? Це повага до них?

Читайте також: Зеленський назвав причину, чому відмовився здавати аналізи разом з Порошенком

І я коли побачила, як політики почали закидати "Цей висловив співчуття, а цей не висловив..." Та горіть ви всі в пеклі зі своїми співчуттями!" – емоційно висловилась Мосейчук.

Нагадаємо, що у команді Петра Порошенка звинувачували Володимира Зеленського у проросійських настроях через те, що він нібито публічно не висловив співчуття нещодавно загиблим бійцям.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook