Увечері в п'ятницю, 19 липня, в Рівному троє чоловіків розбили скло в вантажівці і викрали з салону більше 220 тисяч гривень. Вже через 15 хвилин їх затримали поліцейські. Про це повідомляє прес-служба Патрульній поліції Рівненської області в Facebook.

Читайте також: Двох лучан ошукали на майже 23 тисяч грн інтернет шахраї

Інцидент стався близько 20:00. На вулиці Макарова в Рівному зловмисники розбили скло в вантажному автомобілі і витягли звідти чорний рюкзак. Після цього вони сіли в авто Renault і рушили в бік вулиці Млинівської.

Читайте також: Лоб в лоб: елітний Lexus влетів у ГАЗель – водій помер на місці

У поліцію про інцидент повідомив свідок події. Екіпажі отримали орієнтування і помітили описаний Renault на автодорозі Рівне – Луцьк в районі села Бронники. Автомобіль зупинили, ним керував 36-річний громадянин Грузії, в салоні знаходилися ще двоє чоловіків. Під час поверхневої перевірки авто інспектори виявили в салоні кишенькові ножі, газові балончики та грошові кошти, як пізніше було встановлено – в сумі 223 737 гривень.

Всіх осіб поліцейські затримали і викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка зараз розбирається в обставинах справи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook