Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що у грудні Центральна влада не буде вводити локдаун в країні.

Читайте також: "Ми зробимо багато кроків вперед", – Ігор Поліщук про розбудову та розвиток Луцької громади

Про це стало відомо під час селекторної наради з прем'єр-міністром України та міністром охорони здоров'я України разом з міськими головами міст обласних центрів, повідомляє Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

"Локдаун в грудні вводити не планують, питання щодо можливого введення локдауну в січні буде вирішуватись Кабміном в кінці грудня, інформація щодо можливих обмежень буде згодом.

В місцевих бюджетів завдяки рішенням Уряду та Верховної Ради забирають значний фінансовий ресурс, який міг би бути спрямований на вирішення проблем та розвиток громади (деталі та суми – згодом), пільги бізнесу в значній мірі будуть здійснюватися за рахунок місцевих бюджетів.

Читайте також: У Луцькій міській раді вирішували, як покращити ситуацію з транспортним колапсом

На моє прохання до прем'єр-міністра переглянути обмеження щодо перевезення пасажирів в громадському транспорті та внести зміни в постанову Кабміну, щоб збільшити максимально допустиму кількість місць до кількості пасажирів згідно техпаспорту, міністру охорони здоров'я України доручено вивчити це питання з епідеміологами", – повідомляє міський голова.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook