Луцька міська влада не вирішувала житлові питання пільгових категорій лучан впродовж 2010-2017 років. Депутат Ігор Поліщук підрахував, що за цей час квартири могли б отримати близько тисячі сімей, які стоять на пільговій черзі.

Про це йшлося під час пленарного засідання 38 сесії Луцької міської ради, - повідомляє ІА Волинські новини.

Читайте також: Поліщук до Моклиці: Юра, ти за рік не зміг канали в парку почистити, чого ти тут чергуєш?

"Шановні колеги, звертаю увагу на те, що міська рада взяла курс на забезпечення людей квартирами. За останні 3 місяці вже дві сироти отримали квартири. За кошти міськради їм зробили ремонт. Маємо гарантійні листи ще на 14 квартир.

Натомість, із 2010 по 2017 роки люди на черзі з отримання житла отримали тільки одну квартиру, яку Вайман (гендиректор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслан Вайман, - ред.) надав учаснику АТО. За моїми підрахунками, як би у цьому напрямку працювала б Луцька міська рада так, як ми зараз це робимо, то люди могли б отримати близько тисячі однокімнатних квартир. Враховуючи скільки житла здавали забудовники, то саме стільки квартир не отримали люди. Натомість ці квадратні метри просто "осідали" грошима в кишенях чиновників, і це за 7 років", - наголосив Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter