Американський мільярдер Ілон Маск запропонував президенту Росії Володимиру Путіну поговорити. Поспілкуватися голова компанії SpaceX пропонує у новій соціальній мережі Clubhouse. Відповідний допис зробив Ілон Маск у своєму Twitter, пише ТСН.

Читайте також: Володимир Зеленський запросив до України Ілона Маска

"Ви б хотіли долучитися до мене для спілкування в Clubhouse?" – написав Маск, звернувшись до офіційного акаунту президента Росії.

Після цього Маск написав ще одну публікацію, але російською мовою. У публікації він вказав, що "було б великою честю поговорити з вами". Про що саме хоче поговорити Маск, він не уточнив. Відповіді від Кремля наразі не надійшло. 

До слова, Clubhouse - соціальна мережа, яка передбачає голосове спілкування. Застосунок запустили в 2020 році. Зареєструватися у соцмережі можуть не всі. Для цього потрібно отримати запрошення від когось з уже зареєстрованих користувачів.

Нагадаємо, 12 січня президент Володимир Зеленський запросив очільника компаній SpaceX і Tesla Ілона Маска відвідати Музей космонавтики імені Сергія Корольова у Житомирі. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook