KANDINSKY Odessa Residence – нова курортна резиденція від SAGA Development і Perfect Group, максимально адаптована під потреби успішних бізнесменів, які прагнуть перебувати в епіцентрі важливих подій міста. Зводиться в курортному районі Одеси в декількох хвилинах від Чорноморського узбережжя. При цьому доїхати до центру міста можна протягом 10 хвилин.

Деталі, які потрібно знати про KANDINSKY Odessa Residence

Комплекс складається з чотирьох 21-поверхових будинків, об’єднаних спільною архітектурною концепцією. Динамічні лінії фасадів відсилають до авангардного стилю. З вікон апартаментів відкривається вид на море.

Технологія будівництва – монолітно-каркасна. Якісну теплоізоляцію забезпечує базальтова вата. Передбачено прогресивну охоронну систему. Клас нерухомості – "бізнес".

Девелоперська компанія регулярно інформує інвесторів про хід будівництва KANDINSKY. Зараз активно ведеться будівництво секцій №3, №4 і №1. Введення в експлуатацію заплановано на IV квартал 2019, II квартал 2020 та кінець 2021 року відповідно.

Станом на початок липня на будівельному майданчику ведуться такі роботи:

  • Секція №3 – завершено бетонування каркасу будівлі, виконується цегляна кладка з 12 по 15 поверхи.

  • Секція №4 – завершено бетонування каркасу будівлі.

  • Секція №1 – триває армування першої частини плити перекриття другого поверху.

Стежити за ходом будівництва можна на офіційному сайті проекту в розділі "Будівництво". Забудовник регулярно публікує актуальні фотографії з будівельного майданчика. Є змога спостерігати за процесом через веб-камеру в режимі реального часу.

Розмаїття пропозицій

Інвестори можуть вибрати такі варіанти апартаментів:

  • однокімнатні;

  • двокімнатні;

  • трикімнатні;

  • дворівневі.

Для апартаментів характерні великі спальні, де вдосталь місця для робочого куточка і тренажеру. Передбачено зручні санвузли, простору кухню і лоджію, де можна облаштувати місце для сніданків або лаунж-зону. Висота стель – три метри. Вікна панорамні.

Якщо в цьому є необхідність, інвестори можуть перепланувати житловий простір.

Переваги придбання апартаментів у курортній резиденції

Комплекс курортних апартаментів KANDINSKY Odessa Residence має чимало сильних сторін, на яких варто зупинитися:

  • Стильне оформлення громадських просторів. Холи буде прикрашено сучасними арт-об’єктами. Планується облаштування конференц-холу, де мешканці зможуть зустрічатися з бізнес-партнерами й клієнтами.

  • Розвинена інфраструктура району. Поруч з курортною резиденцією знаходиться ботанічний сад, преміальний торговий центр "Сади Перемоги", тенісний клуб Lawn Tennis Club, супермаркети "Обжора" і "Сільпо".

  • Ретельно продумана внутрішня інфраструктура. Резиденти зможуть відвідувати фітнес-клуб і салон краси, вечеряти у вишуканому ресторані або бутик-кафе, купувати продукти в магазині делікатесів. На території KANDINSKY Odessa Residence планується відкриття дитячого ігрового клубу.

На території буде організовано передову охоронну систему. Деталі щодо умов придбання апартаментів озвучать у відділі продажів. Звертайтеся!