Українська співачка Тіна Кароль надихнула представників Viber на створення нових емоджі.

Читайте також: Тіна Кароль вразила новим образом

Про це повідомляє Канал 24.

Картинки із зображенням артистки є безкоштовними і доступні для завантаження в додатку.

Фрагменти знаменитих хітів Тіни Кароль знайшли свій відгомін в нових яскравих емоджі. "Здатися ти завжди встигнеш", "Вище хмар", "Життя триває", "Чоловік моєї мрії", "Привіт, пупсик", "Ти відпусти серце його", "Не бійся, хлопчик", – такими грайливими і ніжними фразами підписані ефектні зображення артистки.

Відомо, що випуск нових емоджі має символічну дату, адже саме 27 липня фан-клуб Тіни Кароль святкує 27-річчя. Картинки створені в фірмовому стилі додатку Viber. Дизайн новинки належить популярній компанії Havas.

Світ визнав, що емоджі – це нова мова спілкування. Ними можна спокійно обмінюватися в месенджері, практично не використовуючи слова. Пісні Тіни Кароль вже давно розібрали на цитати. Цілком логічно, що Viber випускає стікери з культовими фразами української поп-діви, – зазначив креативний директор Havas Digital Kyiv Олексій Морозов.

Читайте також: "Колгосп": Тіну Кароль розкритикували за новий образ (фото)

Зараз емоджі вже доступні для завантаження. Користувачі додатка Viber зможуть безкоштовно встановити собі новинку. Після завантаження люди автоматично стануть учасниками спільноти Тіни Кароль і будуть дізнаватися останні новини з життя співачки. Одночасно в фан-групі артистки анонсували продовження співпраці з Viber.

"Незабаром всім користувачам популярного месенджера буде доступний спеціальний чат-бот. Цю функцію оцінять не лише фанати Тіни Кароль, але і любителі української поп-музики. За допомогою бота користувачі першими дізнаватимуться актуальну інформацію з життя співачки в будь-який зручний час", – відзначили представники фан-клубу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter