Український гуморист і шоумен Сергій Притула вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя в мережі. Однак, час від часу артист все ж публікує у своєму Instagram пости і фотографії, найчастіше жартівливі. Так, в цей раз Притула в черговий раз продемонстрував своє відмінне почуття гумору, а ще показав свою величезну сімейку.

Читайте також: "Йдіть голосувати, щоб не було реваншу", – Притула зробив політичну заяву

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці гумориста, Сергій Притула з сім'єю вбирає новорічну ялинку. Все сімейство позує на фото в чорно-червоних клітчастих костюмах, що нагадують піжами. Сам артист стоїть на драбині біля ялинки і тримає в руках іграшку, яку збирається повісити на деревце. Поряд, але уже на підлозі, стоїть дружина Притули Катерина, яка тримає на руках маленьку дочку Соломію. Також на фото присутній старший син Сергія Притули від першого шлюбу Дмитро.

У підписі до фотографії шоумен написав: "Нарешті вечір у сімейному колі. Проводимо з користю! Картаті Притули бажають вам гарного вечора!".

Шанувальники артиста не залишилися байдужі до такого зворушливого фото і почали активно обговорювати публікацію Сергія. Телеведучого і його сімейство засипають компліментами в коментарях і вітають з наступаючий новим роком.

Читайте також: "Приходьте, переконаєтесь, що я не "чмо смердюче", – Притула до мера Ковеля

"Син копія тата", "Дуже гарні", "Супер сімейка", "Класні", "Клас! Дружна сімейка", "У Вас така гарна дружина. Справжня модель", "Красиве фото, затишно і по-домашньому", "Прикольне фото", "Гарна сім'я", "Серьожа, сьогодні були на фільм з вашою участю. Зал реготав від хорошого, якісного гумору! Вечір вдався, а вам аплодуємо стоячи", "Де ви взяли стільки піжам?", "Ой клас, яка крута фотка. Така тепла", "Дуже мила і чарівна родина!", "Це у вас вечірка в піжамах?", – пишуть захоплені шанувальники Притули.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter