У новому випуску романтичного шоу "Холостяк-11" головний герой бізнесмен Михайло Заливако зробив сюрприз колишній дружині ексглави Офісу президента Андрія Богдана — Анні Богдан. Він запросив її на побачення, оскільки минулого випуску вона дуже на нього образилася через те, що він поцілувався на її очах з іншою учасницею, пише ТСН.

Читайте також: «Пробувала все, тільки не кололася»: відома співачка зізналася, що вживала наркотики

Міша прийшов до номеру Ані в готелі, постукав і попросив піти з ним. Вони прогулялися, поговорили. Заливако сказав, що не хотів своїм вчинком зробити їй боляче.

Потім вони пішли до ресторану вечеряти. Під час розмови Богдан сіла на руки до Заливака. Пізніше вони почали цілуватися.

Після цього Михайло і Анна пішли ще погуляти територією готелю і їм захотілося втекти від камер. Холостяк повів дівчину в кущі. Там вони почали пристрасно і довго цілуватися і обійматися. Але оператори, все-таки, зуміли зняти їхні любощі.

Далі за сюжетом стало відомо, що Анна не ночувала у кімнаті зі своєю сусідкою-учасницею. Але, як Богдан сказала, вона повернулася пізно і не хотіла розбудити сусідку, тому переночувала в іншому номері.

Суперниці Ані підозрювали, що у неї стався інтим з головним героєм, але Богдан це заперечує.

До речі, на побачення Богдан пішла у червоній мінісукні і білих кедах. Вона мала дуже привабливий вигляд.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook