Святослав Вакарчук вже навіть не намагається приховати свої зв’язки з екс-президентом України Петром Порошенком і його порохоботами.

Читайте також: Вакарчук назвав своє персональне завдання в політиці і пояснив чому не пішов в президенти

На це звернув увагу відомий журналіст Олександр Дубінський. Він зазначив, що люди, які ще недавно, публічно виступали на підтримку Порошенка, сьогодні вже агітують за Святослава Вакарчука і його нову партію "Голос".

На своїй сторінці в Facebook журналіст поділився скріншотами, на яких видно, що Вакарчук публікує відео, зняте одним з блогеров-"порохоботів" на ім’я Андрій Луганський.

"Вчорашні порохоботи типу Олешко і Ко – перейшли на службу до Вакарчука. На своїй сторінці він без сорому постить відео, зняте одним з них, таким собі "луганським", – пише Дубінський.

Читайте також: Вакарчук несподівано підтримав Зеленського (відеозвернення)

Він вважає, що цей факт в черговий раз підтверджує зв’язок Вакарчука з Порошенком.

"Це в скарбничку доказів причетності Порошенка до "голосу" Славіка", – підкреслив журналіст.

У коментарях українці бурхливо відреагували на цю ситуацію.

"Хто платить, той дівчаток і танцює", "Кажуть Пінчук і Порошенко Славіка в тандемі юзають", "З таким темпом Вакарчук втопить свою творчість!", "Порошенко хоче за допомогою Вакарчука відтягнути голоси Зеленського", "Навіть і без таких доказів абсолютно ясно, що Вакарчук це проект Порошенка", – вважають українці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook