У районі на Волині, станом на 6 липня, зафіксували летальний випадок від коронавірусної інфекції COVID-19 − помер чоловік.

Читайте також: На Волині зареєстрували 47 нових випадків COVID-19, з них 7 – у медпрацівників (статистика)

Про це повідомила заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак у понеділок, 6 липня, під час онлайн-брифінгу ОДА.

Як повідомила чиновниця, за останню добу зафіксували летальний випадок від коронавірусу в Ратнівському районі. Помер 70-річний волинянин.

"Захворів 10 червня і перебував на лікуванні у Ратнівській ЦРЛ з діагнозом – пневмонія. Виписаний був 23 червня. Помер вдома 4 липня. Від супутніх захворювань серцево-судинних та онкологічного", – розповіла посадовиця.

Читайте також: У МОЗ повідомили, чи готова Волинь до послаблення карантину

Як повідомлялось раніше, за останню добу на Волині зареєстрували 47 нових випадків захворювання на COVID-19, з 4 у дітей та 7 у медичних працівників.

Загалом станом на 6 липня в області зареєстровано 2752 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 171 у дітей та 417 у медичних працівників. Одужало 847 осіб, з них 64 дитини та 165 медичних працівників. 69 випадків хвороби завершилось летально, в тому числі померло 3 медичних працівники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook