Кілер, який мав убити депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва, орендував номер у готелі, на шість діб. Замах відбувся у перший вечір.

Читайте також: Багато квітів, сліз та тільки найрідніші: поховали 3-річного хлопчика, якого застрелили в Києві (відео)

У вівторок на місці вбивства 3-річного сина Соболєва відбувся слідчий експеримент. Близько 18:00 привезли другого підозрюваного. Він був одягнений у спеціальну амуніцію з шоломом з захисним склом, пише ТСН.

На місці експерименту було серйозне оточення, чергували слідчі, нацгвардійці, спецпризначенці. Вони перекрили вулицю, на місце експерименту заїхали із сиренами. Крім того, оглянули навколишні будівлі, а потім підозрюваного вивели на балкон готелю, з якого був здійснений постріл.

Виявилося, що окрім зброї, у номер він проніс картонку, якою накрився. Так кілер лежав на балконі, спостерігав за перехрестям, а потім здійснив постріл.

Точка, з якої стріляли, не дуже далеко до перехрестя - метрів сто. Але є багато перепон: дерева, дроти, стовпи.

Слід зауважити, що близько 14:00 на місце експерименту привели першого підозрюваного. Його до готелю не заводили, а поводили біля ресторану, біля місця, звідки від'їжджало авто Соболєва. Ймовірно, саме він був коригувальником. 

Близько 17:00 неділі, 1 грудня, на вулиці Льва Толстого в центрі Києва біля ресторану "Маріо" пролунав постріл. Невідомий чоловік вистрелив по елітному автомобілю Range Rover і втік. У салоні авто від пострілів загинув 3-річний Сашко.

Читайте також: Порошенко нагородив державною нагородою: спливли фатальні подробиці вбивства 3-річного хлопчика (фото вбивці)

У центрі Києва під час обстрілу авто вбили 3-річного сина депутата-ресторатора
Завданням же кілера було вбити батька дитини - ресторатора і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.

2 грудня поліція затримала підозрюваних у стрілянини по машині депутатата Київської облради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його 3-річної дитини, які виявилися 18- та 19-річними молодиками. Правоохоронці оголосили підозри зловмисникам. Наразі готується клопотання до суду щодо обрання затриманим запобіжного заходу. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook