Чи було так, що ви купували абонемент у фітнес зал, займалися там деякий час, а потім втрачали ентузіазм і закидали тренування. Ми впевнені, що це відбувалося через відсутність належної уваги до клієнта, відсутність чіткого плану занять і позитивних емоцій від процесу. Ми готові зруйнувати міфи в нашому клубі https://hiitworks.com/.

Приходьте в будь-який з шести наших залів по всьому Києву, і ви переконаєтеся:

  • hiitworks не просто приміщення з тренажерами і спортивним дизайном, це команда професійних тренерів, які вдосконалюють свої знання і на своєму прикладі можуть довести, що ваша мета бути красивими і здоровими досяжна.

  • кожен клієнт для нас унікальний, для нього підбирається особиста програма харчування, план тренувань. Ми працюємо комплексно. Зміцнюємо ваше тіло з усіх боків.

  • ми відповідально підходимо до підбору навантажень для вас. Проводимо детальне тестування спортивного потенціалу. Визначаємо чіткі межі навантажень для того, щоб розвивати ваш організм. Чи не виснажувати вас, а зміцнювати, покращуючи фізичну силу, витривалість. Стежимо за технікою виконання вправ.

  • наші тренування проходять динамічно і весело, для того щоб вам хотілося знову і знову займатися не втрачаючи інтерес, щоб не зриватися, роблячи спорт простотою і ненав'язливою звичкою.

Будь-яка мета нам під силу:

  • Мрієте схуднути – вибирайте жироспалюючі тренування.

  • Хочете зміцнити серце і поліпшити витривалість - вибирайте кардіо тренування.

  • Подобається рельєфне мускулисте тіло – силові тренування вам допоможуть в цьому.

  • Здивуйте своє тіло – приходьте на високоінтенсивні тренування.

  • Розвивайте природні функції – зміцнюйте тіло на функціональних тренуваннях.

  • Опрацюйте найглибші м'язи – вибирайте TRX.

Більше 25 видів тренувань в нашому розкладі.

Кожне тренування триває 45 хвилин. Цього часу цілком достатньо, щоб ефективно провести тренування. Така тривалість дозволяє навіть зайнятим людям приділити час спорту, поліпшити здоров'я, розвантажити стомлене і затиснуте тіло після трудового дня, наповнити його позитивною енергією. Ми цінуємо ваш час, тому тренування завжди починаються вчасно, чітко продумані, різноманітні.

Займайтеся персонально з тренером, максимально концентруючись на процесі, або працюйте у веселій невеликій групі з 10-12 осіб.

Після перших тренувань ви відзначите, як покращиться настрій, з'являться життєві сили, підвищиться концентрація, ви станете встигати більше. До ваших послуг надана ігрова кімната для дітей від 3-х років.

У наших фітнес клубах можна придбати зручну і красиву спортивну форму. Ніяких перешкод на шляху до перетворення. Економте час, займайтеся в задоволення, досягайте поставленої мети, заводьте нові знайомства, міняйте своє життя з hiitworks.