Рівно п'ять років тому увечері 24 листопада загинув Сергій Склезь, боєць 1 БТрО "Волинь". Про це на своїй сторінці розповів заступник начальника поліції Волинської області, командир батальйону ТрО Сергій Козак.

Читайте також: Бійця волинської бригади провели в останню путь (фото)

"Сьогодні в столиці на території Генерального штабу ЗСУ скорботний дзвін дзвенітиме і за Сергієм Склезем, бійцем 1 БТрО "Волинь". Рівно п'ять років потому увечері 24 листопада він загинув... Так, саме 24 листопада. Я не знаю чому на пам'ятнику стоїть дата 25? А ховали Сергія в день його народження...", – пише Сергій Козак.

"Кожного разу, перебуваючи в Камені-Каширському, обов'язково відвідую його могилу. Сергій в той день пообіді підійшов до мене, приніс пляшку коньяку і сказав, що через два дні у нього день народження і він хоче, щоб я з ним і з хлопцями випили по пару грам коньяку. Коньяк він лишив у мене, бо на добу заступав в наряд на один з постів. На тому посту він і загинув увечері під час артобстрілу наших позицій в Ольховатці. 

Читайте також: Від важкого поранення на передовій помер легендарний військовий командир ЗСУ

Під час артобстрілу в його обов'язки входило спостерігати за тим, щоб до позицій не підійшла піхота ворога. Саме так він і загинув. Осколок Граду не залишив йому жодного шансу. Ту пляшку коньяку ми випили з хлопцями в Ольховатці в день Сергієвого народження. Так, як він хотів, але.... за упокій його душі. Саме в цей день в Камені-Каширському його поховали, саме 27 листопада...

Клята війна... Клятий листопад...", – йдеться в дописі.

"Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook