Кабінет міністрів звільнив виконувача обов'язків заступника голови Державної фіскальної служби (ДФС) Віктора Кривіцького.

Читайте також: Повідомили, хто може очолити митну службу: серед кандидатів екс-очільник Волинської митниці

Про це "Під Прицілом" стало відомо з власних джерел.

"Звільнили Кривіцького й Бамбізова", – повідомило джерело. Звільнення Кривіцького називають "сакральною жертвою" за скандал із черговою партією контрабандного бурштину, який пропустили його вінницькі ставленики та побиття журналістів.

Нагадаємо, п'яні волинські митники побили та пограбували знімальну групу телеканалу "Аверс". Журналісти телеканалу навідалися на корпоративне свято Ягодинської митниці – керівник митного поста Ягодин Олександр Оникійчук виставляв "могорич" за День народження. Привітати начальника зібрався увесь бомонд Волинської митниці. Завітали і журналісти – бо ж на святі знаходилися люди, які напередодні пропустили через Ягодин тонну триста бурштину. Оскільки на митниці цей прецедент замовчують, то журналісти вирішили з перших уст дізнатися, як так вийшло. З порожніми руками ходити на такі свята негоже, тому знімальна група власними руками зробила подарунок.

Також раніше повідомлялось, журналіст Євген Плінський розповів, за якою схемою відбувалось збагачення очільника уряду Володимира Гройсмана та виконуючого обов'язки заступника Голови ДФС Віктора Кривіцького на Волинській митниці. За його словами, схема стосувалося ввезення автомобілів на іноземній реєстрації

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook