Випускниця третього сезону українського телевізійного проекту Фабрика зірок, колишня солістка групи ВІА Гра, Санта Дімопулос привселюдно заявила, що чекає дитину.

Читайте також: "Щось до сідниць прилипло": Брежнєва здивувала мережу інтимним відео у день народження (відео)

32-річна співачка розмістила в Instagram своє напівголе фото, на якому чітко видно вже кругленький живіт. При цьому фото в чорно-білому кольорі.

Відзначимо, в грудні 2011-го, коли з ВІА Гри пішла Надія Грановська, Санта Дімопулос замінила її. Але вже в жовтні наступного року Дімопулос залишила проект ВІА Гра. В її складі вона встигла заспівати тільки один хіт під назвою Алло, мам!

В коментарях до фото засвітилася Оля ПоляковаСпівачка повідомила, що "всі вже в курсі, що Санта чекає дитину". Привітала Санту і Даша Астаф'єва.

Читайте також: Стало відомо, хто буде третьою у "Віа Грі"

Додамо, що першим чоловіком співачки став український шоумен і телеведучий Андрій Джеджула. Ця пара вважалася однією з найкрасивіших в шоу-бізнесі країни. У подружжя в жовтні 2008 року народився син Даніель. Але незабаром шлюб дав тріщину. Санта і Андрій розходилися зі скандалами і взаємними звинуваченнями.

У 2012 році ходили чутки, що Санта Дімопулос влаштувала особисте життя з київським бізнесменом Володимиром Самсоненком, нібито навіть було весілля в Італії. Але через деякий час Санта Дімопулос повідомила, що весілля не було.

А в 2015 році стало відомо, що Санта Дімопулос вийшла заміж за заможного київського підприємця Ігоря Кучеренко. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook