Десятки пакунків та коробок, медичний автомобіль та солодощі. Волонтерський центр "Серце патріота" відправив пасхальні подарунки бійцям на передову.

Читайте також: Чим наповнюють великодній кошик волиняни – що можна класти, а що небажано

Крашанки, м'ясо та сотні пасок. Волонтерський центр "Серце патріота" уже традиційно із Театрального майдану міста відправляється із гуманітарною допомогою для воїнів на Сході України. Цього разу поїздка особлива, адже уже цієї неділі Великдень. Щоб створити святковий настрій, воїнам відправляються пасхальні подарунки.

До волонтерської акції долучилися усі дитячі садочки та школи міста. Більше півтисячі пасок відправляться на передову. Учні школи №11 міста Луцька розповідають, що не вперше збирають допомогу бійцям.

Читайте також: Луцькі муніципали розповіли, як будуть боротись з підпільними казино у місті: деталі

Керівник волонтерського центру – Сергій Балицький зазначив, що вони відвідають кілька населених пунктів у зоні ООС. Також везуть із собою доволі цінний вантаж – медичний автомобіль, який може врятувати не одне життя. Також волонтери зібрали одяг для дітей та різні солодощі.

Десятки пакунків із подарунками освятив священник. Волонтери відвідають бійців у Сватовому, Мар'янці, Курахово та Пісках.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook