Починайте ранок правильно. Звичайно ж, ви можете зробити зарядку, а також приготувати сніданок. Але ви ще можете прокинутися трішки раніше, аби збадьоритися та зарядитися гарним настроєм на весь день. 

Читайте також: Експерти назвали причини, чому жінка відмовляє в сексі чоловікові

Що потрібно робити, аби секс зранку не перетворився на справжню каторгу. Ви ж розумієте, що то і прокинутися потрібно раніше, і ще й активність якусь фізичну проявляти, пише Максимум.

Підготовка з вечораХоча планування і вбиває спонтанність, але без нього ніяк. З вечора покладіть на тумбочку жуйку або спрей для освіження дихання, а також підготуйте презервативи, якщо ними користуєтеся. Все це допоможе зранку не грюкати шухлядами і не ритися в сумці у пошуках жуйки. Та й чим менше метушні перед ранковим інтимом, тим краще.

Прокиньтесь раніше. Ініціативу в ранковому секс все-таки краще проявити вам – і приємніше, і зручніше. Дівчина уві сні ще миліша, і не варто її будити завчасно. Плюс ранок добрий тим, що сонний організм не поспішає, тому й акт буде тривалішим. Поставте будильник на вібрацію, відімкніть мелодію і покладіть телефон під подушку. Можете встановити будильник на ваш фітнес-браслет або смарт-годинник. Ідеальний варіант – поставити будильник бодай на 30 хвилин раніше, ніж зазвичай.

Читайте також: 5 природних способів покращити сексуальний потяг

Розбудіть її ніжноПочніть з легких погладжувань.Це може стати відмінною прелюдією. Але не перестарайся: краще довше, але приємніше. Якщо ж кохана не прокинулась – ні в якому разі не починайте лізти до неї. Це гарно виглядає лише у порнофільмах. Насправді, такий підхід подобається не кожній панянці.

Ніякої халтуриНеквапливо, спокусливо і не дуже активно – головні епітети для ранкового сексу. Але і відверто нічого не робити – це теж не вельми. Приділіть 5-10 хвилин прелюдії, а далі – як вийде.

Не надто мудруйте. Зранку мало хто здатний на акробатичні трюки в ліжку, так що не вигадуй складних поз і місць. Можна, звичайно, і в душі цим зайнятися, але всі вишукування і ускладнення краще виконувати за погодженням і коли ви вже більш-менш прокинулися.

Ну і високий темп – не про ранок, оскільки тут важлива ніжність, неквапливість та зручність. Не проґавте момент і не забудьте поставити будильник ;)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook