Іноді настає важкий час, коли терміново потрібні гроші. Компанія
Мега Кредит допоможе виправити фінансове становище в швидкі терміни на
прозорих умовах! Отримати вигідний кредит під заставу транспортного
засобу стає все простіше. На однойменному сайті фінансової компанії підкреслюють, що автомобіль може залишатися у його власника.

Умови автокредиту підходять усім

Оцінку авто проводить професіонал, досконально вивчаючи транспортний засіб. Це необхідність, так як автомобіль може бути в будь-якому стані. Розглядаються різні варіанти для викупу:

1. іномарки;

2. вітчизняні авто;

3. транспортний засіб після ДТП;

4. кредитне авто;

5. авто бізнес класу;

6. комерційна техніка.

Єдиний нюанс, авто, яке підлягає кредитуванню, не може значитися в базі викрадення або арешту. У таких випадках відмова гарантована.

Найцікавіше умова – можливість продовжувати користуватися автомобілем. Відразу після підписання оферти клієнт отримує гроші в повному обсязі готівкою. Для укладення договору немає необхідності вказувати поручителя або доводити до відома чоловіка.

Приватний підхід до кожного клієнта – запорука успішної операції. На сайті пропонують не тільки фінансову оплату, але і покупку/обмін транспортних засобів з доплатою або без. Будь-які питання щодо оформлення авто можна вирішити на місці.

Швидкий викуп транспортного засобу в будь-якому стані

На сайті є зручна пропозиція – дізнатися можливу суму викупу. Послуга "терміновий викуп" доступна при заповненні форми зворотного зв'язку. У полях необхідно вказати: марку авто, модель, рік, тип двигуна, тип КП, ім'я та телефон. У разі звернення оператор передзвонить через п'ять хвилин і пояснить нюанси: ринкову вартість ТЗ, гарантії, умови договору. Дзвінок робиться в ознайомлювальних цілях.

Скориставшись цією функцією можна оцінити вигоду спільної роботи з фінансовою компанією MegaCredit. У разі викупу автомобіля з груп ризику, всі проблеми переходять на компанію.

Відмінна особливість MegaCredit – робота з технікою в будь-якому стані: кредитне авто, викуп після ДТП, викуп авто бізнес класу, терміновий викуп Б/У транспортного засобу, нерозмитнене авто. На перше місце поставлено думку і потребу клієнта. Лояльні умови допомагають знайти рішення в будь-якій ситуації.