На трасі Київ-Харків у Київській області поблизу Борисполя відбувалося справжнє жахіття. Дорогою були розкидані тіла, уламки автомобілів. Було чути стогін поранених і видно кров на асфальті. Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Читайте також: На Волині п'яний прокурор втікав від поліцейських (фото/відео)

На 47 км автодороги Київ – Харків – Довжанський 11 вересня зіткнулося чотири транспортні засоби: дві вантажівки, мікроавтобус та легковик. Станом на зараз унаслідок ДТП 5 людей загинули та 18 звернулося по допомогу до лікарів. Про це повідомляє патрульна поліція Київщини.

Попередньо, водій DAF FT95 рухався до столиці, здійснив зіткнення з Mercedec-Benz 1320, після виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення ще із ВАЗ та Mercedes-Benz Sprinter. Останній транспортний засіб був повністю заповнений пасажирами.

На місці працюють медики, рятувальники та слідчо-оперативна група, яка з’ясує всі обставини автопригоди.

Патрульні поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху.

Загиблих уже не повернути, а того, що сталося, не змінити. Трагедія розділила долі на "до" та "після". Сідаючи за кермо, водії беруть на себе відповідальність за себе й тих, хто оточує. І лише неухильне дотримання правил дорожнього руху всіма учасниками гарантує безпеку.

Читайте також: У Луцьку автомобіль збив велосипедиста (відео)

Дорогою були розкидані тіла, уламки автомобілів. Було чути стогін поранених і видно кров на асфальті. Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Винуватцем аварії називають 21-річного кермувальника вантажівки. Той влетів у попутну фуру, фактично розірвав відбійник і на повній швидкості відкинувся на зустрічну смугу руху. Назустріч мчала "Лада" і маршрутка.

12 вересня суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою водію, який спричинив смертельну ДТП з шістьма загиблими на Київщині. Про цеповідомляє пресслужба ГУНП в області.

"Сьогодні, 12 вересня, Бориспільський міськрайонний суд задовольнив клопотання правоохоронців і обрав запобіжний захід щодо водія – тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави", – йдеться у повідомленні.

Відео дивіться за посиланням.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook