Декілька дівчат у центрі Києва вирішили розважитися у церкві Різдва Христового в ніч на Великдень. Вони курили, розпивали алкоголь у храмі і задували свічки.

Читайте також: Українцям розповіли, чи можна викидати освячені паски та яйця

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі «Київ Зараз».

Як повідомляється, інцидент стався в церкві Різдва Христового на Подолі.

«Дівчата зайшли до церкви Різдва Христового, що на Подолі, почали задувати там свічки, пити алкоголь і курити електронні сигарети. І всім цим поділилися в соцмережах», – йдеться в повідомленні.

Почалося усе з того, що одна з дівчат зайшла до церкви, співаючи «Санта Марія». Вочевидь, вона перекривлювала оду «Аве Марія». Вона підійшла до однієї з працівниць церкви і спитала, чи можна посвятити «кулічі». Надалі дівчина почала підходити до церковних підсвічників і задувала свічки.

Читайте також: Великдень під час пандемії: у Києво-Печерській Лаврі натовп вірян та священників масово порушували каранти (фото, відео)

Опісля дівчата стали фотографуватися у зухвалих позах, одна з них курила вейп, інша знімала відео з келихом у руці. Закінчилося відео тим, що одна з дівчат голосно почала кричати, об щось вдарившись.

У коментарях користувачі обурюються такій поведінці дівчат. Зазначають: так себе поводити не можна не те, що у церкві, а й загалом будь-де.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook