13 червня 2019 року пенсіонер з села Гірка Полонка під час спільного розпиття алкогольних напоїв у себе вдома побив чоловіка, нанісши численні удари руками та ногами по голові та тілу потерпілого, в результаті чого останній отримав закриту черепно-мозкову травму, переламав ребра та наніс травми. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Читайте також: На Волині чоловік зґвалтував сестру

Обвинувачений свою вину визнав частково та показав, що дійсно, під час розпиття спиртних напоїв виникла сварка. Чоловік вдарив товариша, витягнув його з будинку на подвір`я та пішов спати. Пізніше, прокинувшись, побачив силует людини, який вийшов з двору. А його товариш лежав весь в крові з приспущеними штанами.

На місці події прибули поліція та швидка допомога, які госпіталізували потерпілого. У поліції чоловік зізнався, що вдарив в обличчя потерпілого та спричинив інші тілесні ушкодження.

Потерпілий не пам'ятає чому виник конфлікт, але підтвердив, що чоловік вдарив його невідомим предметом в потилицю, бив ногами, а опісля втратив свідомість. Коли потерпілий прийшов до тями, то чоловік знову почав його бити, поливав його водою зі шлангу. До тями він прийшов йже в кареті швидкої допомоги. 

Читайте також: На Волині чоловік вбив жінку

Працівники поліції зв'язалися з дружиною потерпілого та повідомили, що її чоловік перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 1 (один) рік.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook