Кожна жінка мріє про підтягнуту, пружну шкіру, тому часто звертається до послуг косметологів, салонних процедур. Професіонали можуть запропонувати зробити апаратний ліфтинг з використанням лазера, ультразвукових або високочастотних хвиль, світлотеплових імпульсів, ін’єкції з гіалуроновою кислотою. Але усі ці дії тільки тоді будуть мати довгостроковий ефект, якщо вони будуть підкріплені якісним домашнім доглядом за обличчям.

Як досягти ефекту ліфтингу

Допомогти розв’язати цю проблему може ізраїльська косметика. Серед засобів з помітним ліфтинг-ефектом суттєво виокремлюється Christina Silk Uplift. У комплексі з іншими препаратами серії Silk він значно вирівнює мікрорельєф шкіри, розгладжує мімічні зморшки, інтенсивно зволожує і живить шкіру, роблячи її гладенькою і ніжною. Уже після кількох використань жінка помітить, що шкіра виглядає бездоганно.

Дія компонентів, які входять до складу косметики з ефектом ліфтингу, – підвищення показників щільності, пружності та еластичності. Для досягнення цього дослідники створюють таку формулу, за допомогою якої прагнуть:

  • простимулювати вироблення колагену і еластину. Антивікові інгредієнти впливають на фібробласти – клітини, які сприяють синтезу цих речовин, що підтримують шкіру зсередини;
  • прискорити оновлення клітин. З віком ці процеси в організмі уповільнюються, а разом з цим знижується здатність шкіри до самовідновлення;
  • підвищити рівень зволоження. Сухість шкіри погано впливає не тільки на загальний зовнішній вигляд, але і на здатність ефективно реагувати на догляд.

Комплексне використання у салонних і домашніх умовах препаратів косметичної лінії Christina Silk дозволяє отримати бездоганний результат практично миттєво і насолоджуватися ним довго.

Комплексний підхід – запорука успіху

Серія препаратів Christina Silk спрямована на догляд за нормальною та сухою шкірою. До кожного продукту входять компоненти, які здатні глибоко зволожити епідерміс і створити на його поверхні гідроліпідний бар'єр. Це значно підвищує тонус шкіри, поліпшує контур обличчя і розгладжує дрібні зморшки. До складу серії входить кілька груп препаратів з таким призначенням і специфічною дією:

  • крем з активними компонентами Silk Clean Up. Він активно сприяє очищенню і зволоженню обличчя;

  • сироватки Silk My Silky Serum, Absolutely Smooth, S.O.S. Eye serum. Їхня мета полягає у вирівнюванні рельєфу, розгладженні дрібних зморшок, загальному живленні, зволоженні. Їх можна використовувати як основу під макіяж;

  • креми Silk UpLift Cream, EyeLift Cream, UpGrade Cream. Вони активно сприяють підвищенню тонусу шкіри, вирівнюванню контуру обличчя, стимуляції регенеративних процесів, омолодженню, підвищенню гідроліпідного бар'єру, усуненню темних кіл під очима.

Комплексне використання цих препаратів дасть тривалий ефект і коштує відносно недорого у порівнянні з тривалістю впливу.