Майстриня з Луцька Іванка Ткачук із псевдонімом Морем створює ляльки, в яких можна впізнати людей. Дівчина зробила дві ляльки відомого американського актора та музиканта Джареда Лето з гурту "30 Seconds to Mars". Одну з них напередодні  концерту в Києві передала музиканту через його помічників.  

Читайте також: Джаред Лето заспівав зі скандальним Дорном на концерті в Києві

Першу ляльку Іванки Морем Джаред Лето бачив на фото у соціальній мережі "Twitter" й навіть зробив репост допису волинянки. Тоді дівчина розмістила в соцмережі фото ляльки Джареда Лето і затегала улюбленого музиканта й актора. Скріншот зберегла собі на пам’ять, передає "Громадське".

"Я вирішила першу ляльку не дарувати тому, що вона в мене давно. За три роки трішки покращилась якість, він змінив свій стиль. Вирішила зробити нову,  на підставці, бо та в мене з іншим каркасом. Зробила нову для того, щоб подарувати йому", – зазначила майстриня.

Читайте також: Джаред Лето приїхав до Києва та радує фанатів знімками Дніпра

Додамо, що Морем має досвід виготовлення ляльок й інших зірок. Вона робила лялю співачки Джамали, на замовлення cтворила ляльку Монатіка, Івана Дорна. Також дарувала свою роботу відомому мандрівнику Дмитру Комарову, коли він приїздив у Луцьк. Особисто дарувала лялю й психологу Наталії Холоденко і журналісту Олексію Суханову. Окрім того, на замовлення вона створювала ляльки для литовського гурту "Beissoul & Eіnius". 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter