Мешканці Луцька викрили кафе біля парку Лесі Українки у шахрайстві. За словами лучан, працівники закладу мають два меню: в одному ціни нижчі, а в іншому – вищі. Відвідувачам дають меню з нижчими цінами, а потім виставляють рахунок за вищими цінами, демонструючи друге меню, як доказ своєї правоти.

Читайте також: "Лохотрон": лучани скаржаться на "якісне обслуговування" відомого агенства нерухомості

Про це повідомив у групі в Facebook Володимир Демидюк.

"Дорогі лучани і гості міста!!! Прошу звернути Вашу увагу на те, що при вході в центральний парк, від нижнього фонтану справа, в кафе ("Централ парк") використовують подвійне меню!!! Ви робите замовлення по одній ціні, а розрахунок проводять по іншій – вищій! На вимогу принести знову меню, вам приносять інше, з тими цінами, що в квитанціїї! Якщо зробите зауваження, Вам скажуть, що ви скоріш за все помилились і меню в них однакові! Не дозволяйте, щоб нас робили дурнями і будьте УВАЖНІ!!! Зі мною цей номер не пройшов!!! Всім гарного відпочинку!!!!" – написав Володимир Демидюк.

Читайте також: "Смішна сума": шахрай з Луцька видурює гроші з людей

Люди у коментарях вражені нахабством кафе. Дехто навіть також викрив обман працівників, а хтось став жертвою нехитрої схеми.

Irina Lutsk: "Аналогічно посиділи. Хотіли перекусити та попити кави. Відразу спитали чи можна розрахуватися терміналом. Якраз не працював, а у нас в кишені було 150 грн (не встиг чоловік зняти). І ось ми собі по меню замовили в розрахунку на 140 грн. Нам принесли рахунок на суму 200 майже".

Елена Орлова: "Да це правда! По цінах обманюють... недавно були с дітьми, в меню ціна одна, а до сплати зовсім інша. Я дуже розачарована..."

Олеся Вудвуд: "І не соромно їм? Невже так багато зароблять? Репутація це те, на що працюється роками і псується за лічені хвилини".

Юра Фриц: "Надо было не платить, пусть бы подали в суд и даже если суд присудил бы оплатить, то оплата бы была по себестоимости продуктов)))))))".

Oxana Cherdantseva: "Тоді треба перед замовленням меню на телефон сфоткати".

Лиля Довгун: "А ми чекали здачу понад 20 хвилин. Всі робили вигляд, що нас не помічають, надіялись, що ми залишим більше ніж 50 грн, як чайові. При тому, що обслуговували погано, навіть піцу принесли не ту, що ми замовляли".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter