Лучани нарікають на "автоандона", який систематично перекриває своєю елітною автівкою рух іншим автомобілям.

Читайте також: У Луцьку "автоандони" заблокували тротуари біля Центрального ринку

Через цього "автохама" комунальники цілий тиждень не можуть вивезти сміття із одної вулиці міста, адже постійно дорога перекрита даним позашляховиком, а на зауваження водій не реагує. Про це повідомляє Департамент муніципальної варти у Луцьку у Facebook.

"Через власника даного автомобіля луцькі комунальники не можуть вивезти сміття з вулиці Словацького, 12. Тільки цього тижня вони тричі приїжджали за вказаною адресою, от тільки до урн зі сміттям вони не змогли доїхати, адже цей "розумник" так паркує свою машину, що спецавтомобіль не має змоги проїхати. 

За словами комунальників, на власника позашляховика вже навіть намагалися вплинути сусіди, адже переповненні контейнери з відходами справляють не надто приємне враження під вікнами. Більше того, подейкують, що йому навіть сміття на капоті машини залишали, але до чоловіка нічого не доходить. Він ігнорує всі зауваження як працівників ЛСКАП "Луцькспецкомунтранс", так і громадян, з якими мешкає в одному будинку. 

Сподіваємося, що на його методи паркування звернуть і знайомі і друзі", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Власник "Електротермометрії" погрожував лучанину розправою

Як стало відомо "Під Прицілом", цей автомобіль належить відомому мандрівнику, який відвідав уже понад тридцять країн світу і підкорив чимало вершин та є власником відомого у Луцьку магазину туристичного спорядження "Альпініст" Олександр Оришко.

Додамо, що для "автоандона" не існує ніяких правил паркування і він постійно лишає свою автівку де попало, перешкоджаючи при цьому руху інших автомобілів чи пішоходів. Не виключенням є його щоденні "парковки" біля власного магазину на проспекті Перемоги.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter